Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

VOIPZeker – VOIP telefonie bij VOIPZeker

VOIPZeker

Bent u opzoek naar een nieuw zakelijk telefonie voor uw bedrijf? Wij kunnen u daarmee helpen bij VOIPZeker. In dit artikel krijgt u meer te weten over wat VOIP is, hoe VOIP telefonie eruit ziet bij ons en wat het nieuw zakelijk bellen inhoudt. Bent u geïnteresseerd, lees dan verder dit artikel voor meer informatie over VOIP.

Wat is VOIP?

VOIP staat voor ‘Voice over IP’ en biedt de mogelijkheid om te bellen via internet. Het is daardoor belangrijk dat u internet verbinding hebt. Tegenwoordig zijn wij in het bezit van ISDN-lijnen. Dit houdt in dat u één of meerdere gesprekken tegelijk kan voeren. Daarnaast worden de kosten een stuk minder. Wij bieden u goede kwaliteit gesprekken. Omdat VOIP bellen via een server buiten het bedrijf om gaat, heeft u geen onderhoudskosten meer.

VOIP telefonie bij VOIPZeker

Steeds meer bedrijven stappen over op VOIP telefonie. Dit komt omdat er lage kosten aan verbonden zijn. Gemiddeld gezien bent u ruim 40% goedkoper uit dan met uw huidige telefonie. Het is daardoor een logische stap om over te stappen. Daarnaast bieden wij diverse belbundels om verrassingen te voorkomen.

VOIP is het nieuwe zakelijk bellen

Met het nieuw zakelijk bellen, heeft u te maken ben een aantal zaken. U heeft optimale bereikbaarheid, flexibiliteit en controle. Met flexibiliteit wordt er bedoeld dat u iedere maand uw abonnement omhoog en omlaag kunt bijstellen. Dit is handig als u tijdens drukke periodes extra gebruikers nodig hebt.

VOIPZeker

In dit artikel heeft u meer informatie gekregen over ons bedrijf. Bent u nog niet van alles op de hoogte, maar u wilt nog meer informatie? Klik dan hier voor onze website van VOIPZeker!

 

https://www.voipzeker.nl/voip/