Knaapfashion
Image default
Dienstverlening

Succesvol samenwerken met Your Business Online

Het is al weer ruim 10 jaar geleden dat Dirk Foesenek en Joeri Peeters besloten hun eigen bureau op het gebied van sociale media op te richten. Het bleek een slimme zet! Inmiddels werken er op het kantoor van Your Business Online 11 mensen. In al die jaren is veel ervaring opgedaan en kennis vergaard. Van beide profiteren inmiddels zo’n 1000 klanten naar volle tevredenheid. Joeri en Dirk onderhouden rechtstreekse partnerschappen met de grote, populaire sociale media platforms om op de hoogte te blijven van de laatste trends en updates.

Meetbaar resultaat

Iedereen die zaken doet met Your Business Online weet dat de gerealiseerde resultaten altijd meetbaar aangetoond worden, zowel online als offline. Het Your Business Online team gelooft in eigentijdse communicatiemixen. De ene keer gaat het om een combi van Pinterest, LinkedIn en Facebook marketing. Een andere keer is een strategie gericht op Instagram en YouTube de slimste keuze. Bij iedere afzonderlijke klant zet social media bureau Your Business Online in op een slimme campagne die betere omzetcijfers, een positievere merkbeleving en een grotere naamsbekendheid tot gevolg heeft. Interactie met de doelgroep is hierbij een must. Naar het hoe, wat, waar en wanneer van de interactiviteit doen de experts van Your Business Online uitgebreid onderzoek. Geen bedrijf is immers hetzelfde. En dat geldt ook voor producten, diensten en doelgroepen.

Social media cursussen op maat

Wil je het liefst zelf aan de slag op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube? Mis je echter de benodigde basiskennis en skills? Your Business Online biedt social media cursussen op maat aan. Je leert wat de sterke en zwakke kanten zijn van de afzonderlijke platforms. Je oefent met het posten van berichten, foto’s en video’s. Ook wordt uitgelegd hoe belangrijk word-of-mouth is. Met ander woorden: je werknemers en jij zijn een van de beste promotiemiddelen die je online kunt inzetten. Bedenk eens hoeveel bereik je al hebt als iedereen aan het promoten gaat. Gemiddeld heeft iemand op Facebook 300 vrienden. Het gemiddeld aantal LinkedIn contacten is vastgesteld op circa 200 per persoon. Als al die connecties van al jouw mensen een bericht lezen en dit vervolgens weer delen, gaat het heel hard!