Knaapfashion
Image default
Dienstverlening

Elektricien in de buurt: je beste vriend

Je gaat een groot feest te geven voor je verjaardag. Je hebt alles tot in de puntjes geregeld: de uitnodigingen waren verstuurd, het eten was besteld en de muziek was geregeld. Maar op de dag van het feest bleek dat er iets mis was met de elektriciteit in huis. Toen je de kamer binnenkwam, was het donker en stonden al je elektrische apparaten uit. Stroomstoring… Snel bel je de elektricien in de buurt. Je wilt natuurlijk geen lauw bier vanavond. De elektricien geeft aan dat hij zo snel mogelijk bij jou op de stoep staat, maar dat hij het wel heel druk heeft.

Wat is er aan de hand?

Even later arriveert de elektricien bij je huis. Hij inspecteert de meterkast en ziet meteen dat er iets mis is met een sluitcontact. Hij vervangt het contact en test de meterkast. Gelukkig functioneert alles weer naar behoren en kan het feest doorgaan. Je bent enorm opgelucht en bedankt de elektricien hartelijk.

De elektricien geeft aan dat het meeviel, maar dat het wel voorkomen had kunnen worden door een regelmatige check uit te laten voeren. Je bent blij dat hij zo snel langs kon komen en de meterkast op tijd heeft kunnen maken. Het feest kan gewoon doorgaan en je kan genieten van je feest met al je vrienden en familie.

Elektricien in de buurt

Gelukkig is dit een fictief verhaal, maar het had zomaar waar kunnen zijn. Regelmatig hebben mensen last van incidenten met elektriciteit in huis. Het komt altijd om het meest onhandige moment en je bent er nooit op voorbereid. Door een vaste elektricien te hebben en je elektriciteitsnet regelmatig te laten checken voorkom je situaties als de hiervoor beschreven situatie.

Zorg dus dat je een vaste monteur hebt die met regelmaat bij je langskomt om een check te doen. Zo heb je meer zekerheid over jouw elektriciteitsvoorziening!