Knaapfashion
Image default
Dienstverlening

Injector vervangen door een specialist

Ervaart u momenteel problemen met de injector van uw brandstof motor? Bosmans Diesel Service heeft ruimschootse ervaring met het onderhoud van allerlei soorten brandstofmotoren in verschillende branches. Zij zijn een betrouwbare partner van onder andere garages, overheidsinstanties, scheepvaartbedrijven, transportbedrijven en kraan bedrijven. U kunt bijvoorbeeld een niet naar behoren werkende injector door hen laten reinigen of vervangen. De brandstofmotoren specialist zal er voor zorgen dat uw apparaten weer naar wens functioneren.

Injector reinigen of vervangen met behulp van een Asnu testbank

De kundige medewerkers van de brandstofmotoren specialist in Bergeijk kunnen de injector van uw brandstofmotor testen. Dit doen ze middels de Asnu testbank, deze stelt vast of dat de injector wel of niet naar behoren werkt. Indien er vastgesteld wordt dat deze niet naar behoren werkt, dan wordt de injector eerst gereinigd, alvorens er gekeken wordt of deze vervangen moet worden. De injector wordt gereinigd met een behulp van een ultrasone reiniging. Ultrasone geluidsgolven in combinatie met een reinigingsvloeistof worden deze aan de injector ontleed op een frequentie van 20 tot 150kHz. Hierdoor ontstaan er waterstofbelletjes in die zullen imploderen. De kracht van de implosie zal mogelijk vastzittend vuil losweken van de injector. Indien dit niet voldoende is om de injector weer naar wens te laten werken, dan kunnen onze monteurs ook uw reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Is de reparatie van uw injector niet mogelijk? Dan kan Bosmans Diesel Service ook uw defecte injector vervangen.

Maak een afspraak om uw injector te testen

Wacht niet af wanneer uw brandstofmotor niet naar behoren werkt en laat deze nakijken door de brandstofmotoren specialist. Zo weet u zeker dat uw brandstofmotor veilig gebruikt kan worden zonder onverwachte defecten. Dankzij hun grote aanwezige voorraad is reviseren of vervangen van de injector vaak direct mogelijk, zodat u niet hoeft te wachten op eventuele levertijden van onderdelen. Dat is wel zo makkelijk, want dan kunt u direct weer gebruik maken van uw machine of voertuig.

https://bosmansdieselservice.nl/