Knaapfashion
Image default
Industrie

Rvs laten frezen door specialisten

Voor het produceren van uw gedroomde eindproduct zoekt u een leverancier die specialist is in diverse disciplines, branches en materialen binnen de metaalbewerking. Hierbij kunt u denken aan het frezen van rvs, CNC draaien, stempelen en lassen van verschillende materialen als kunstoffen, non-ferromaterialen en metalen. Metalltec Benelux B.V. is een full-service bedrijf dat voor ieder technisch vraagstuk een oplossing heeft en vele diensten aanbiedt. Ze zijn werkzaam als toeleverancier voor allerlei branches, waaronder de voedsel- en verpakkingsindustrie, interieur design, scheepvaart, chemie, elektrotechniek en voedselindustrie. Ook hebben ze specialisten in dienst die allerlei disciplines binnen de metaalbewerking in de vingers hebben. Zo helpen zij uw gedroomde eindproduct te realiseren.

All-round bedrijf binnen de metaalverspaning

Metalltec Benelux B.V. levert altijd maatwerk in het ontwerp en de productie van uw eindproduct. Daarnaast is het een full-service bedrijf en staan ze u bij in alle onderdelen van het proces. De specialisten adviseren u vanaf het ontwerp tot productontwikkeling tot aan de bulkproductie. Omdat de experts in het bedrijf allerlei vormen van metaalbewerking beheersen, helpen ze u in de bewerking van allerlei materialen, waaronder het frezen van rvs. Daarnaast leveren ze ook speciale diensten, zoals het slijpen, polijsten, galvaniseren en spuiten van verschillende soorten metalen. Het bedrijf beschikt over diverse CNC-bewerkingsmachines en heeft een geconditioneerde meetkamer. Hiermee controleren en meten ze ieder product om een hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Een oplossing voor uw technisch probleem

Het bedrijf is Lloyd gecertificeerd en staat bekend om zijn flexibele en klantgerichte service, waarmee ze vrijwel ieder technisch probleem oplossen. De organisatie is meedenkend en kan door de all-round dienstverlening optimale service bieden, van het frezen van rvs tot aan het aanbrengen van een speciale coating op uw materiaal. Zo vertrouwt u met een gerust hart uw vraagstuk aan hen toe. Ook geven ze eerlijik advies en profiteert u van een aantrekkelijke prijs. De specialisten binnen het bedrijf beschikken over jarenlange ervaring en gebruiken de nieuwste technieken binnen de metaalbewerking. U neemt eenvoudig contact op met het bedrijf, gevestigd in Dordrecht, om te bespreken of ze iets voor u kunnen betekenen.

https://metalltec.nl/