Knaapfashion
Image default
Industrie

Een treklier waar u nog jarenlang mee doet, koopt u bij dit bedrijf

Een treklier van de beste kwaliteit: u koopt het bij BMI Hijsgereedschap. Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van hijs- en trekgereedschap. Zo hebben zij veel aanbod in treklieren en dergelijke, zodat u veilig kunt werken. Al het gereedschap dat u hier koopt, voldoet aan de strengste eisen en zijn gecertificeerd. U werkt dus in het volste vertrouwen aan uw project en maakt nog vaak gebruik van uw aankoop.

Waarvoor wordt de treklier zoal gebruikt?

Treklieren zijn uitermate geschikt voor de horizontale verplaatsing van zowel kleine als grote ladingen. Denk aan pakketten, maar ook aan de verplaatsing van boten die aan de kant getrokken moeten worden. Een treklier kan elektrisch, mechanisch én handmatig gebruikt worden. Bekijk zeker eens waarvoor u de treklier wilt gaan gebruiken en maak uw keuze op basis van het antwoord. Natuurlijk staande specialisten van BMI Hijsgereedschap ook voor u klaar indien u hier advies in nodig heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste hef- en hijsgereedschappen koopt voor uw toepassingen.

Hijslieren koopt u ook via deze webshop

Niet alleen als u een treklier nodig heeft, maar ook wanneer u een hijslier goed kunt gebruiken, bezoekt u de webshop van dé specialist op het gebied van trek- en hijsgereedschap. Neem bijvoorbeeld de hijslier van 230 volt van Delta Karweilier. Deze is licht van gewicht, is beveiligd en heeft een ruime hijshaak. U kunt ook kiezen voor de Delta Elektrische lier CP. Deze is compact en heeft een planetaire tandwielaandrijving. Natuurlijk zijn alle hijslieren van topkwaliteit en hebben ze dus een lange levensduur.

Neem voor meer informatie contact op met het bedrijf

BMI Hijsgereedschap staat voor u klaar indien u vragen of opmerkingen heeft. Het bedrijf bevindt zich in Heesbeen, vlak bij Den Bosch, maar u hoeft niet op locatie langs te gaan natuurlijk. De contactgegevens vindt u op de overzichtelijke website.

https://www.hijsgereedschap.nl/producten