Haartransplantatie behandeling

      Reacties uitgeschakeld voor Haartransplantatie behandeling

 

Overweegt u een haartransplantatie behandeling in Turkije? Globalhair.nl kan u daarover van alles vertellen. De Turkse haarklinieken waarmee wij contact hebben voeren alleen professionele ingrepen uit waar u langdurig resultaat van kunt verwachten. Zo zal u behandeld worden door een geregistreerd ISHRS haarchirurg die u kwalitatieve haarimplantatie kan geven.

Verder raadt Global Hair u aan om voor de FUE methode te kiezen met een PRP plasmabehandeling. Deze ingreep is een plasmainjectie van uw eigen bloed wat haargroei van pas getransplanteerde haren te verbeteren. Zo krijgt u een professioneel en natuurlijk eindresultaat waar u voor de rest van uw leven nog plezier aan hebt. Letterlijk geen zorgen meer aan uw hoofd. Ga voor gemak en kies een haartransplantatie behandeling bij Global Hair.

Geregistreerd ISHRS haarchirurg

De haarchirurgen die bij onze haarklinieken in Turkije geregistreerd staan zijn allemaal ISHRS gecertificeerd. U kunt daarom hoge kwaliteit haartransplantatie behandelingen verwachten. Een Turkse haarspecialist zal u helpen om van uw haarverlies af te komen door via de FUE methode haren te transplanteren en te plaatsen op kale stukken. Een ander optie is baardimplantatie. Niet iedereen heeft een natuurlijk volle baard. Dat kan verholpen worden met onze FUE haarbehandelingen. Naast ingrepen om het aantal baardharen te vergroten kan men ook voor wenkbrauwimplantatie kiezen. Een ISHRS geregistreerd haarchirurg uit een van onze klinieken in Turkije zorgt er dan voor dat u nieuwe wenkbrauwen krijgt die de dikte hebben naar uw keuze. Op Globalhair.nl kunt u meer vinden over onze haartransplantaties.

Professionele ingrepen

U kunt nog kiezen voor overige professionele ingrepen in Turkije. Global Hair kan u bijvoorbeeld bij uw haarimplantatie met FUE methode een PRP plasmabehandeling aanbieden. Deze Platelet Rich Plasma behandeling zorgt ervoor dat de geïmplanteerde haren vlug kunnen groeien. Zo versnelt u het herstelproces wanneer u voor een FUE haartransplantatie bij een van onze Turkse haarklinieken van Globalhair.nl bent geweest.