Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Een ruitersportwinkel die je kind meer waar voor zijn geld geeft

De ruitersport is een dure hobby voor opgroeiende kinderen maar gelukkig krijg je bij de ruitersportwinkel Paardengruiter, dé online ruitersportwinkel, meer waar voor je geld. Maar paarden kosten nu eenmaal (veel) geld. Maandelijks moeten kosten worden betaald. Zoals de huur van de stal, het voer of vaccinaties. Je moet twee keer nadenken of je deze maand liever een nieuwe broek koopt of dat je het geld in het paard investeert. Zolang kinderen geen eigen geld verdienen, is dat natuurlijk moeilijk. Maar ze realiseren zich al snel dat een paard niet gratis is.

Ruitersportwinkel met lef

De kleurrijke producten van de online ruitersportwinkel Paardengruiter, doen daar nog een schepje lef bovenop. Wetenschappers hebben ontdekt dat ruiters van nature vastberadener, enthousiaster, assertiever, veerkrachtiger en beschikken over sterke leiderschapskwaliteiten. Ik zie veel voordelen in het rijden en omgaan met paarden. Het is gewoon leuk, je voelt je helemaal vrij, je leert andere kinderen kennen en het is nog steeds gezond, het is tenslotte een sport en het verbetert de houding. En paardrijden heeft mij altijd veel zelfvertrouwen gegeven. Bovendien, een paard kan een echt goede vriend zijn als je niet zo lekker in je vel zit.

Paarden leren je kind verantwoordelijkheid te nemen

Als je je eigen paard koopt, moet je ook voor het dier zorgen. Kinderen leren hier al snel dat het paard niet in zijn levensonderhoud kan voorzien en dat je ook bij slecht weer naar de stal moet gaan. In de stal zijn er veel verschillende taken die dagelijks moeten worden uitgevoerd. Dit begint bij het schoonmaken van de stal tot en met het voeren van het paard. Klik hier >

Paardrijden is een sport

Veel te veel kinderen brengen te veel tijd door voor de televisie, de computer of de mobiele telefoon. Tijdens het rijden is het kind buiten in de natuur en blijft het fysiek fit.

Herinneringen om nooit meer te vergeten

Of het nu de toernooi prijs is die je in je eerste toernooi hebt gewonnen, de blauwe tenen die je regelmatig krijgt dankzij je paard, of de uitgestrekte galop op het strand. Deze herinneringen en verhalen zijn momenten die je nooit meer vergeet in het leven en die je graag met je vrienden deelt.

De ruitersportwinkel Paardengruiter werkt graag indirect mee aan de ontwikkeling van je kind dat liefhebber is van paarden.