Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Voor een drukker is een grootformaat printer super handig

Laatst heb ik voor mijn bedrijf een mooie nieuwe grootformaat printer gekocht. Zelf hadden we wel vele printers in het pand die we konden gebruiken, maar geen printer die grote formaten kon uitprinten. Ik merkte dat onze klanten steeds meer behoefte aan grootformaat opdrachten. Daarom gingen we zoeken naar een grootformaat printer die ons goed kon helpen in ons bedrijf.

Een grootformaat printer zoeken

Omdat we dus meer grote formaten wilden printen, gingen we op zoek naar een grootformaat printer. Dit was nog een flinke klus want veel bedrijven boden deze aan en er waren ook verschillende merken. Ieder merk of printer heeft zijn unieke eigenschappen. Van het snel printen tot hoge kwaliteit printen. Wij wilden graag dat de printer snel is maar ook snel hoge kwaliteit kan printen. Soms hebben we spoedopdrachten en die moeten zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Na een tijdje zoeken naar de ideale printer, vonden we een paar webshops die ons verder kon helpen met het adviseren in de beste printer. Het eerste bedrijf konden we geen contact mee vinden, dus gingen we naar onze tweede optie, Repromat.

Een bedrijf dat goede service biedt

Toen we contact opnamen met Repromat konden we een afspraak maken voor het bespreken van de printer. Op de dag van het gesprek vertelde we onze behoefte en naar wat we op zoek waren. Al snel had de medewerker door welk soort printer het beste bij ons past. We gingen de printer bekijken en het was echt een plaatje. We mochten hem ook uittesten en hij ging als een speer. Wat een geweldig apparaat, daarom wisten we zeker dat deze printer de beste was. Hij staat nu in ons pand mooi te pronken en klanten zijn ook blij met de resultaten die we boeken.

Repromat

Wilt u meer weten over Repromat en zijn diensten? Bekijk dan de website van Repromat via www.repromat.nl voor meer informatie over het grote assortiment en alle diensten die wij kunnen leveren aan u. U kunt ook online bestellen bij ons, dan leveren wij het product bij uw locatie af.