Knaapfashion
Image default
Industrie

Chroom-6 saneren en andere specialistische reinigingen bij een ervaren specialist

Diverse stoffen die voorkomen in een bedrijfsomgeving kunnen schadelijker zijn dan u denkt. Bij Gom Specialistische reiniging kunnen ze u informeren over welke oppervlakken en situaties extra waakzaamheid vereisen. Denk zo bijvoorbeeld aan chroom-6, een materiaal dat bekend staat voor zijn roestwerende eigenschappen. Chroom-6 komt voor bij vliegtuigen, schepen, bruggen, staalconstructies en diverse gebouwen. Het materiaal is carcinogeen en daarom is het verstandig om dit te laten verwijderen. Bij Gom Specialistische Reiniging bieden ze aan om choom-6 op vakkundige wijze te saneren. Op die manier neemt u de gezondheidsrisico’s voor uzelf en uw medewerkers weg. Laat deze medewerkers daarom vakkundig chroom-6 saneren.

Ook andere emissievormen behoren tot de mogelijkheden

Uiteraard beschikken ze bij Gom Specialistische Reiniging over andere diensten naast het saneren van chroom-6. Denk bijvoorbeeld aan dieselmotoremissie op oppervlakken in gebouwen waar vaak een dieselmotor heeft gedraaid met een onvoldoende functionerende filter. In dieselmotoremissie zitten namelijk ook carcinogene stoffen die de kans op blaaskanker en longkanker aanzienlijk verhogen. Om een langdurige blootstelling te vermijden is het van belang om dit zorgvuldig te verwijderen. De specialisten van deze onderneming zorgen ervoor dat de dieselmotoremissie vakkundig en grondig wordt verwijderd. Met de CMR-checklist kijken zij eveneens na of er andere CMR-vervuilingen aanwezig zijn. Zodoende zorgen ze meteen voor een volledig gezonde en gereinigde ruimte in uw gebouw of constructie.

Neem uw verantwoordelijkheid als werkgever

Als werkgever wilt u een veilige en gezonde werkomgeving bieden aan uw personeel. Investeer daarom in een reinigingsbeurt van Gom Specialistische Reiniging. Zij kijken of ze chroom-6 moeten saneren en eventueel dieselmotoremissie moeten verwijderen. Maar dit is slechts een greep uit de vele diensten die zij kunnen leveren. Neem daarom zeker contact op met hen en informeer naar de mogelijkheden van deze onderneming. Uw werknemers zullen u dankbaar zijn en daarbij werkt u ook met een gerust hart, wetende dat alles in uw gebouw in orde is op vlak van gezondheid.