Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Black Friday Laptop

Laptop kopen met Black Friday? De Black Friday laptop deals voor 2019 zijn al begonnen en er komt nog meer. Hier is onze gids voor de huidige goedkoopste deals en wat er gaat gebeuren.

De Black Friday laptop deals zijn vaak de hoogtepunten van de verkoop. Een van de vele voordelen van laptops is hun draagbaarheid. LAN-pariteiten behoren misschien tot het verleden, maar als je ooit gamernacht in je garage wilde hosten, is sjouwen met een gaminglaptop veel eenvoudiger dan een desktop en bijbehorende randapparatuur. Natuurlijk betekent hun draagbaarheid een hoger prijskaartje, vooral als de componenten van hogere kwaliteit worden, maar dat is waar de besparingen van Black Friday te hulp komen en waarom ze zo belangrijk zijn.

Sommige Black Friday gaming laptop deals zijn al gestart, maar je zult zien dat de prijzen op enkele van de beste gaminglaptops blijven dalen naarmate de feitelijke datum van 29 november dichterbij komt. De kans is groot dat u een soort RTX 20-serie en Intel-combinatie vindt die u al een tijdje in de gaten hebt, of misschien past een GTX 16-serie beter bij uw behoeften. We zien momenteel regelmatig 1660 Ti-builds voor minder dan $ 1000. Als je echt een beperkt budget hebt, zijn retailers nog steeds op zoek naar gaming-laptops met GTX 10-serie kaarten, dus we zullen waarschijnlijk enorme kortingen zien op alles met last-gen componenten. Sommigen kunnen zelfs die magische barrière onder de $ 500 doorbreken. 

Gids voor de beste Black Friday laptop

Momenteel zien we kortingen tot € 400 korting op laptops, en zelfs zeldzame € 950-off mega-kortingen zoals deze Alienware-laptop van Dell. Die deal is niet langer actief, maar het laat zien hoe ver sommige fabrikanten bereid zijn om de prijzen te verlagen. 

Natuurlijk, als je op zoek bent naar een Black Friday laptop voor minder dan € 800, zul je waarschijnlijk alleen die vinden met de laatste gencomponenten. Daar is echter niets mis mee; het zijn nog steeds respectabele machines als je je meer bezig houdt met FPS dan perfect ongerepte graphics, vooral als je de verleiding van ray tracing hebt kunnen weerstaan.

Een high-end gaminglaptop kan maar liefst € 2.500 kosten als deze niet te koop is – afhankelijk van of het een 8e of 9e generatie Intel-processor is, welke RTX grafische kaart erin zit en andere dingen zoals verversingssnelheid en schermresolutie. U betaalt ook een portabiliteitspremie, maar dat is de realiteit van gaminglaptopprijzen.

Black Friday 2-in-1 Laptop aanbiedingen

Op deze pagina vind je onze selectie van de beste Black Friday- en Cyber ​​Monday-laptop 2019 en 2-in-1 laptop Black Friday. De vermelde laptops zijn op Windows gebaseerd, omdat Laptoping daarop is gericht. De lijst bevat budgetklasse, mainstream, ultradraagbare, gaming- en bedrijfsgerichte laptop-pc’s van HP, Dell, Lenovo, Asus, Acer en andere computerfabrikanten.

We werken de lijst regelmatig bij. Op het moment van schrijven hebben we informatie over Black Friday-laptopaanbiedingen van Best Buy, Walmart, Office Depot / Office Max en HP. Van andere computerverkopers wordt verwacht dat zij hun BF-deals in de komende twee weken bekendmaken.

Het eerste deel van de pagina zijn Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals voor specifieke laptops en 2-in-1-pc’s, terwijl het tweede gedeelte is gewijd aan kortingen en kortingscodes van algemene winkels. De hoeveelheden zijn beperkt voor de meeste van de vermelde aanbiedingen.

https://blackfridaylaptop.nl