Knaapfashion
Image default
Kinderen

Baby op komst!

De tijd voor de geboorte van je baby is een spannende maar drukke periode. Je kunt merken dat je je soms door dingen heen haast zonder echt alles in je op te nemen wat het van je vraagt; dit kan ertoe leiden dat veel ouders zich schuldig voelen over hoe ze met hun zwangerschap en kraamperiode omgaan – maar er zijn negen maanden waarin je je geen zorgen hoeft te maken! In onze winkel hebben we genoeg bij de hand (inclusief de schattigste kleine outfits) voor elke fase van het moederschap – misschien helpen we je wel om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens de reis die voor je ligt. 

Lekker slapen

Als u een nieuw bedje voor uw kind koopt, is het belangrijk dat het veilig en geborgen aanvoelt. Een mooi opgemaakt babybedje of wiegje geeft ze de meest comfortabele nachtrust mogelijk met zachte lakens en dekens die elk oppervlak van hun matras sieren.

De hoeslakens van Swedish Linens zijn gemaakt van perkal-katoen; een duurzame katoensoort die alleen maar zachter wordt na het wassen. Katoen is van nature ademend, wat betekent dat het veilig is voor baby om alleen te slapen in hetzelfde bed als jij! Als ze meer privacy nodig hebben of zich niet veilig voelen bij slechts één ouder, is er een uitstekende oplossing: Een Babynest – dit handige nestje kan in gebruik worden genomen wanneer wiegjes te groot beginnen aan te voelen en biedt je kindje rust, terwijl het toch dicht genoeg bij je is zodat mama/papa het niet zal missen dat ze de hele nacht rustig doorslapen.

 Wel of geen speen?

Na het afwegen van de voors en tegens kan het zijn dat je een of meer verschillende soorten spenen wilt gebruiken. Als je baby een zware voedster is met gevoelig tandvlees dan zijn de siliconen zuignapjes van Liewood perfect voor hem of haar omdat ze 3 maanden meegaan voordat ze vervangen moeten worden!
De natuurlijke rubberspeen van Bibs gaat ongeveer 6 weken mee die ook goed kan werken indien nodig maar er zijn ook andere merken zoals Frigg die langer durende opties aanbieden; de latexstijltepels hebben typisch kortere levensduur dan de zachte siliconenspenen zodat het aan uw voorkeur is of deze soort beter past wanneer u op lange termijn borstvoeding geeft. 

Kleertjes uitkiezen

Als het gaat om het kiezen van de perfecte babyuitzet, is er geen tekort aan opties. U wilt iets dat zowel modieus als functioneel is voor de behoeften van uw kleintje – of hij nu net leert lopen of naar de kleuterschool gaat; u kunt hier een schattige set vinden! Enkele merken die de moeite waard zijn om te bekijken zijn Marmar Copenhagen, Gray Label, Kognes Slojd en Nixnut – allemaal bieden ze kleding van uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen.