Kinderoorbellen, wat is er allemaal mogelijk?

      Reacties uitgeschakeld voor Kinderoorbellen, wat is er allemaal mogelijk?

Vroeger werd er aardig moeilijk over gedaan om al kinderoorbellen te laten schieten bij jonge meiden. De laatste tijd wordt het steeds iets meer geaccepteerd, en dit houdt dan ook in dat er steeds meer meiden komen die op zoek zijn naar mooie oorbellen. Of wellicht ben je op zoek naar leuke oorbellen voor je dochter, als verrassing voor haar verjaardag, of als cadeau voor een goed rapport. Vandaag de dag hoeven leuke oorbellen echt geen vermogen meer te kosten, zeker zilveren oorbellen niet.

De grondstof, zilver

Voor kinderoorbellen kun je het beste kiezen voor zilver. Zilver is een een scheikundig metaal, namelijk een wit overgangsmetaal. Zilver is dan ook een stuk sterker dan goud. De witte glans van zilver is een heel mooi kenmerk, waardoor veel mensen besluiten te kiezen voor een zilveren sieraad, of zilveren oorbellen. Doordat zilver zo gewild is, worden er niet enkel sieraden van gemaakt. Zilver kom je op veel plekken tegen, onder andere bestek, geboorte spaarpotjes, kandelaars en heuse prijzen worden vervaardigt van zilver. Kinderoorbellen zilver zijn dus lang niet de enige producten die van zilver worden gemaakt. Vaak kiezen mensen voor kinderoorbellen zilver, omdat kinderen sieraden nog wel eens verliezen. Zilver is minder waard dan goud, waardoor de schade bij verlies beperkt blijft. Tevens kan zilver vaak net iets meer hebben dan goud vooral met kinderen die nog alles aan het ontdekken zijn.

Veel keuze

Er is een hoop keus als het aankomt op kinderoorbellen, helemaal als het om meisjes gaat. Als eerst is vaak de keus, van welk materiaal wil je het sieraad? Zilver, goud of staal? Dan komen de bedeltjes, steentjes, soorten oorbellen en overige kleurtjes er nog bij. Wil je alleen 2 oorbellen, of wil je er ook een bijpassende ketting of ring bij? Kinderoorbellen zijn er genoeg!