Knaapfashion
Image default
Beauty en verzorging

Wimperextensions Utrecht voor mooie, lange wimpers

Bij Wimperextensions laten zetten Utrecht krijg je eindelijk die mooie, lange wimpers die je al zo lang wil. Lange wimpers geven je de echte filmsterrenlook en verleid je de mannen binnen een seconden. Ideaal voor als je eigen wimpers helaas niet lang genoeg zijn en je alle mascara’s al geprobeerd hebt. Met natuurlijk materiaal en een lange werking, is wimperextensions Utrecht de plek voor jou! Nooit meer veel mascara op hoeven doen om je wimpers voller te maken, met onze wimpers zie jij er altijd uit om door een ringetje te halen.

Met wimperextenstions Utrecht zien je wimpers er altijd mooi uit

Lange wimpers geven je in één oogopslag een glamoureus look en wil je natuurlijk niet zien dat ze nep zijn. Daarom gebruiken ze bij wimperextensions Utrecht uitsluitend zacht materiaal en gebruiken ze de speciale Russian Volume 2D-6D methode. Bij deze methode wordt er per wimper zes wimperhaartjes aangebracht om een natuurlijke uitstraling te krijgen. Hierdoor zijn je wimpers niet alleen langer, maar ook nog eens voller. Elke wimper heeft een permanente krul zodat je er zelf niets meer voor hoeft te doen.

Bij wimperextensions Utrecht worden de wimpers alleen gezet door personeel met de juiste bekwaamheid. Hierdoor garanderen we dat de wimpers zes weken blijven zitten. Wanneer je de wimpers voller wil hebben, kunnen ze ook worden bijgevuld. Dit kan om de 2 á 3 weken. Door eerlijke prijzen te vragen, is het voor iedereen mogelijk om mooie wimpers te hebben.

Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten en kom langs in de salon. Wij helpen je graag verder jouw wimpers nog mooier te maken waardoor je hier geen moeite meer voor hoeft te doen. Van dinsdag tot en met zaterdag staat wimperextensions Utrecht voor je klaar!