Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

Wat neem jij mee in je tas als je naar een verjaardag gaat?

Wat neem jij mee in je tas als je naar een verjaardag gaat? 

Het is natuurlijk altijd afhankelijk van wat voor verjaardagsfeestje het is wat je meeneemt. Als het echt een groot feest is dan neem je waarschijnlijk meer dingen mee dan als het een simpel verjaardagsfeestje is. Wat neem je dan altijd echt mee?

 

Wat voor tas neem je mee?

Allereerst voordat je kijkt wat je meeneem moet je kijken welke tas je überhaupt mee gaat nemen. Ook hier is het afhankelijk van het soort feestje. Als je steeds zit maakt het niet echt uit of het een grote tas is want je hoeft hem toch niet constant vast te houden. Soms is een grotere handtas namelijk mooier bij de outfit en als je een groot cadeau hebt dan past het daar ook nog eens in.

 

Een kleinere tas is ook altijd handig om mee te nemen. Een kleine tas kan je altijd meenemen want die kun je meestal toch om je schouder hangen of die hangt om je lichaam heen zodat je hem niet hoeft te dragen. Het merk matt and nat is een merk die heel erg veel verschillende soorten tassen heeft. Kijk er vooral tussen!

Kan je een rugzak dragen naar een verjaardag?

Je kunt ook het type zijn die liever een rugzak heeft als ze ergens naartoe gaat. Dat is begrijpelijk en hebben ook heel erg veel mensen. Er zijn ook genoeg merken en soort rugzakken die altijd wel bij een outfit zullen passen. Een rugzak kan ook heel handig zijn vooral qua inhoud er past veel in. De boldbanana is een heel fijn merk met hele leuke rugzakken die zelfs op een feestje heel leuk zijn!

 

Zeker je bepaalt natuurlijk altijd zelf wat je aandoet ergens naartoe. We begrijpen dat je denkt dat het misschien raar overkomt of dat het misschien niet mooi is, maar als je het goed styled is er niks aan de hand. Je moet dan vooral ook kijken naar rugzakken die een net mooier model hebben. Die zijn vaker dan ook mooier te combineren. De rugzakken van spiral zijn heel mooi. Zelfs als je een jurk aan hebt kunnen die mooi zijn.

 

Uiteindelijk heeft het allemaal te maken met hoe je iets combineert. Niet per se wat voor tas het is. Tassen kun je vaak in verschillende vormen en stijlen vinden daarom is het belangrijk wel de juiste te kiezen voor de gelegenheid.