Knaapfashion
Image default
Beauty en verzorging

Waarvoor dient een ooglidcorrectie?

Kijk je in de spiegel en merk je echt dat je een vermoeide blik hebt? Dit is zeer vervelend, vooral als je je niet vermoeid voelt. Vooral op oudere leeftijd kan het zijn dat je deze vermoeide blik hebt en dat wordt vooral veroorzaakt door je oogleden. Zo kan het zijn dat je oogleden hangen en dat er overtollig huid op deze plekken zit. Dit kan bij de bovenkant van je oogleden zijn, maar ook aan de onderkant van de oogleden. Met een ooglidcorrectie kun je ervoor zorgen dat je weer een frisse blik krijgt. Het is een relatief kleine ingreep zonder al te veel risico’s, hiervoor betaal je vaak rond de 1250 euro. Wat is een correctie precies? Welke kliniek moet je kiezen? En wat kun je nog meer veranderen aan het gezicht? Lees hier de antwoorden op deze vragen.

Wat is een ooglidcorrectie precies?

Als je last hebt van hangende oogleden, wallen of zelfs huidoverschot rondom je ogen, is dat erg vervelend. Dit kan natuurlijk zorgen voor veel problemen en je kunt er zelfs hoofdpijn van krijgen. Ook zie je er hier vermoeid door uit en zijn er veel mensen die dit vervelend vinden. Met een ooglidcorrectie wordt dit verholpen en wordt er een snede gemaakt in de plooi van het ooglid. Dit gebeurt natuurlijk met een plaatselijke verdoving, zodat je tijdens de correctie geen last hebt van pijn. Uit de oogleden wordt huid, vet en spier gehaald, dit kan in sommige gevallen wel enigszins onaangenaam voelen. Als dit gebeurd is, worden de wonden van de snede gehecht. Deze kunnen vaak al na een paar dagen worden verwijderd. Ook worden ze vaak afgeplakt met elastische pleister stroken die de wond steunen en voorkomen dat er een zwelling ontstaat.

Na de ooglidcorrectie

Als je een ooglidcorrectie ondergaat, moet je ook kijken wat je erna moet doen. Na de correctie van je oogleden moet je vaak een paar uur op een ligstoel liggen. Hierbij heb je ijs op je ogen liggen dat ervoor zorgt dat het niet kan gaan zwellen. Ook is het van groot belang dat je door een bekende kan worden opgehaald. Je mag natuurlijk niet autorijden na een ooglidcorrectie en dit kan wel een week duren. Ook maak je een controleafspraak bij de kliniek, zodat er goed gekeken kan worden naar het resultaat. Uiteindelijk wordt de hechting uit de oogleden gehaald en kan er gekeken worden naar het eindresultaat.

De juiste aanbieder vinden

Heb je interesse in het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie? Dan heb je natuurlijk een aanbieder nodig die hier gespecialiseerd in is en een goede reputatie heeft. Je laat namelijk iets doen aan je gezicht en dit mag niet verkeerd gaan. Door te zoeken op het zoekwoord ‘Ooglidcorrectie + Plaatsnaam’ in de zoekmachine, krijg je vaak een grote lijst met veel resultaten. Kijk hierbij vooral naar de bovenste resultaten en zoek hier een goede kliniek uit. Vaak kun je ook de reviews doornemen en kun je kijken naar wat vorige klanten ervaren hebben bij de kliniek. Ook kun je op de website van www.abc-clinic.nl naar voor en na foto’s kijken van ingrepen.