Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

Waar let je op bij het kopen van kleding?

Elk jaar vervangen we een deel van onze kledingkast. Nieuwe kledingstukken geraken in de mode en andere kledingstukken durf je eigenlijk niet eens meer aan te trekken. Toch zijn er altijd een aantal aspecten waar je rekening mee kan houden. Hou je hier rekening mee, dan sta je er altijd modieus op. In dit artikel licht ik drie verschillende onderdelen toe waar je op kan letten bij het aanschaffen van een modebewuste outfit.

De korte broek

Heel fijn z’n korte broek, maar draag zeker geen korte broek als je er ietswat formeel uit wil zien. Een korte broek wordt nooit bij een formele bijeenkomst gedragen. Het is dan ook niet aan te raden om dit wel te doen. Een korte broek draagt men voornamelijk in de vrije tijd. Tevens is het ook belangrijk dat de korte broek goed aansluit op het postuur van de persoon. Een te losse of een te strakke korte broek ziet er meestal niet uit en is niet echt modieus te noemen.

Riemen en schoenen

We kennen allemaal wel die ene persoon die alles door elkaar heen draagt. Een bruine riem met bijvoorbeeld zwarte schoenen, of andersom natuurlijk. Mannen dragen over het algemeen niet veel accessoires. Wanneer je hiervoor kiest, dan wil je er natuurlijk wel goed uitzien. Een riem heeft voor een man maar vaak genoeg alleen een functie, terwijl het je outfit ook kan maken of kraken. Ben je op zoek naar een stijlvolle riem? Kies dan voor een mooie platte zwarte riem en een paar mooie zwarte leren schoenen. Weet je überhaupt niet of je kleding bij elkaar passen, kies dan altijd voor zwart. Zwart werkt altijd!

Merkkleding

Je houdt ervan je of je hecht er geen waarde aan: merkkleding. Niet veel mensen geven echt om merkkleding. Vandaar dat het veel belangrijker is om te kiezen voor wat jij comfortabel vindt. Mocht je wel op zoek zijn naar merkkleding, overweeg dan ook leuke boutique merkjes zoals een jurk van Dante 6. Tegenwoordig zijn er veel verschillende aanbieders van unieke merkjes. Dat is leuk, aangezien je dan niet altijd dezelfde kleding draagt als de rest. Wie goed online speurt, vindt de leukste winkels. Denk bijvoorbeeld aan de dameskleding van Keep it secret store. Een super leuk adresje met veel verschillende merkjes.