Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Voordelig luchtkussen enveloppen bestellen

 

De toename in webwinkels betekent ook een toename in pakketjes die worden verstuurd. Al deze pakketjes hebben bescherming nodig. Dat kan in de vorm van een brievenbusdoos, maar ook een verzendzak of een luchtkussen envelop is een optie.

Deze webwinkels kunnen voordelig hun luchtkussen enveloppen bestellen bij de juiste leverancier. Verpakking Voordeel heeft een groot assortiment verpakkingen voor verzendingen. Hier kunt u tevens terecht voor de verhuisdozen, lekker makkelijk!

Diverse afmetingen voor iedere verzending

Niet elke bestelling is hetzelfde in afmeting. Omdat u als webshop eigenaar graag het juiste formaat bij uw producten aanbiedt hebben wij diverse afmetingen in ons aanbod. Zo vindt u al luchtkussen enveloppen (bubbeltjes enveloppen) vanaf [afmetingen] t/m [afmetingen].

Bent u particulier en heeft u en lading brievenbusdozen nodig? Geen probleem! Wij gaan graag in overleg om te zien wat wij voor u kunnen doen. Door een zo klein mogelijke verpakking te kiezen die aansluit op het product voorkomt u dat u te veel betaald voor het vervoeren alsook dat het artikel niet kan schuiven tijdens de rit.

Grootschalig inslaan is voordeliger

Ook bij verpakkingen geldt dat hoe meer u inkoopt, hoe voordeliger de prijs wordt. Voor de echte grootverbruikers kunnen wij fikse kortingen realiseren. Wij snappen dat het versturen van producten aardig in kosten kan oplopen, zeker wanneer het wat gewichtigere objecten zijn. Daarom houden wij de kosten van de verpakkingen zelf zo laag mogelijk.

Bescherm uw producten met een luchtkussen envelop

Voor kleine verzendingen is een luchtkussen envelop ideaal. Klein in formaat maar sterk in materiaal zorgen voor een optimale bescherming voor uw producten. De bubbeltjes zorgen voor een schokdempende laag binnen in het pakket. De buitenkant is bewerkt met stoffen die het waterafstotend maken.

Voor het gebruikersgemak zitten er handige sluitstrips op. Dit stelt u als verzender in staat om makkelijk alles in te pakken, te sluiten en op te sturen waarna de ontvanger het kan uitpakken zonder dat kans op beschadiging van de inhoud.