Knaapfashion
Image default
Beauty en verzorging

Verbazingwekkende voordelen van laserontharing

Het doel van laserontharing is om lichaamshaar volledig te elimineren door de groei ervan te voorkomen. Het intense laserlicht vernietigt het haar en maakt de follikel onbruikbaar door absorptie door pigment in de haarfollikel. Terwijl sommige patiënten slechts één of twee behandelingen nodig hebben, hebben anderen meer nodig. Laser ontharing in Amersfoort procedures zijn beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen om ongewenst lichaamshaar te verwijderen, dat het meest voorkomt op het gezicht, nek, benen, rug, oksels en bikinilijn. Laten we nu eens kijken naar enkele verbazingwekkende voordelen van laserontharing.

Het bespaart geld en tijd

Hoewel lasertherapie misschien prijzig is, vinden de meeste mensen dat het op de lange termijn kosteneffectief is. Vrouwen geven in hun leven gemiddeld € 17.000 uit aan harsen en € 7.000 aan scheren. Afhankelijk van het type laser en de grootte van het te behandelen gebied, kunnen de kosten van de laserbehandeling sterk variëren. Een kuur kost tussen de €300 en €900. Je kunt namelijk verwachten dat je tussen de € 50 en € 150 per sessie betaalt. Deze kosten lijken misschien hoog, maar ze zijn aanzienlijk minder duur in vergelijking met de kosten van harsen en scheren. Ook kan laserontharing mensen tijd besparen. Volgens statistieken besteedt 88% van de vrouwen meer dan vier maanden van hun leven aan het afscheren van lichaamshaar. Terwijl een enkele laserbehandeling maar 30 tot 60 minuten duurt.

Je hoeft niet te wachten tot het haar groeit

Laserontharing kan, in tegenstelling tot harsen, bij zeer kort haar worden gedaan. Hierdoor hoeft u uw haar niet tussen de behandelingen door te laten groeien. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er ongewenst haar zichtbaar wordt nadat de therapie is begonnen. Je kunt er gerust op zijn dat je ongewenste haar niet meer zichtbaar zal zijn als je je er überhaupt voor schaamt. De beslissing om laserontharing te ondergaan is er een die alleen u kunt nemen. Maak een afspraak met een expert voor een consult om meer te weten te komen over laserontharing. Om de beste optie voor u te bepalen, zullen zij uw huid en haar analyseren terwijl ze u door de procedure leiden.