Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Tuinaanleg en tuinonderhoud door Exalto Hovenier in regio Rhenen

Op zoek naar een hovenier in regio Rhenen? Exalto Hovenier is al sinds 2011 actief in tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ons hoveniersbedrijf gaat aan de slag met het opknappen van uw tuin. We ontwerpen unieke tuinen die aansluiten bij de wensen van de klant. Henk-Jan Exalto is de eigenaar van Exalto Hovenier zit al jaren in het hoveniersvak en laat ook uw tuin weer bloeien. Ontdek wat Exalto Hoveniers voor uw tuin kan betekenen.

Unieke tuinontwerpen

Wilt u een tuinontwerp laten maken? Exalto Hovenier in regio Rhenen laat uw tuin weer stralen. Onze ontwerpers maken tuinontwerpen voor iedere tuin. Heeft u een rijtjeshuis, vrijstaand huis of hoekhuis? Wij zorgen voor een passend tuinontwerp waar u lang van kan genieten. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor de tuin zo goed mogelijk in kaart te brengen. Bij Exalto Hovenier krijgt u een complete service van ontwerpproces en beplantingsplan tot tuinaanleg. Wij zorgen voor een mooi tuinontwerp die past bij uw woning, zodat u kunt genieten van de natuur in uw eigen tuin.

De aanleg van uw droomtuin

Nadat het definitieve tuinontwerp klaar is kan de aanleg van uw droomtuin beginnen. Onze hoveniers gaan deskundig en zorgvuldig te werk met uw tuin. Wij zorgen voor de complete tuinaanleg en beplanting. Wij zijn expert op het gebied van tuinaanlegging. We volgen een strakke planning zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe droomtuin. Straatwerk, beplanting plaatsen en weghalen wordt allemaal vakkundig aan gewerkt.

Tuinonderhoud

Regelmatig onderhoud aan de tuin is belangrijk om het beste uit uw tuin te halen. Exalto Hovenier Rhenen verzorgt graag uw tuinonderhoud zodat u eindeloos kan genieten van uw tuin. Wij voeren de nodige onderhoudswerkzaamheden uit zoals onkruid weiden, snoeien en meer. Wij voorzien u graag van advies over de juiste onderhoudsbeurten in elk seizoen.

Vakkundigheid van Exalto Hovenier in regio Rhenen

Exalto Hovenier in regio Rhenen heeft in de afgelopen jaren veel klanten mogen blij maken met een unieke tuin. De creatieve, unieke ontwerpen zorgen voor een nieuwe frisse uitstraling van de tuin. Voor advies en inspiratie kunt u eenvoudig een afspraak maken met onze ontwerpers.