Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

De kwaliteit van Hijswinkel

Bij Hijswinkel bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande hijsmiddelen, zoals takels, hijsbanden, spanbanden, palletwagens, evenaars, staalkabels, valbeveiliging, hefttafels en platenklemmen. Wij zorgen ervoor dat al deze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Zo weet u zeker dat u goed zit met onze producten!

Specialistische hulp van Hijswinkel

Bij Hijswinkel kunt u terecht voor specialistische hulp op het gebied van hijsen. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het uitzoeken van de juiste producten. Heeft u een hijsklus? Bedenk dan eerst hoe zwaar de last is, waar het zwaartepunt ligt, waar de last aangehaakt kan worden en waarmee en of de last stabiel is. Daarnaast zijn er nog veel meer afwegingen die u moet maken, maar waarbij wij u graag bij helpen. U kunt contact met ons opnemen bij vragen of voor advies. Wij hebben experts in dienst die u graag bijstaan op het gebied van veilig hijsen en aanslaan van lasten. Om die reden geven wij dan ook regelmatig trainingen. Deze doen wij desgewenst zelfs bij u op locatie. Kijk voor meer informatie op onze website.

Veiligheid voorop

Wij vinden veiligheid misschien wel het meest belangrijk. Al onze hijsmiddelen voldoen dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid . Daarnaast testen wij zelf regelmatig de kwaliteit van onze middelen. Veiligheid gaat voor ons immers voor alles. Heeft u uw eigen hijsmiddelen en bent u niet op zoek om te huren, dan adviseren wij alsnog om uw middelen ook regelmatig te laten keuren. Minimaal één keer per jaar. Voor deze keuring en inspectie kunt u bij ons terecht. Wij keuren de middelen conform de EKH. Na de keuring ontvangt u een uitgebreide EKH rapportage.

Waarom bij ons?

Bij Hijswinkel kennen wij korte communicatielijnen. Wij verspillen geen middelen door onder andere onnodige tussenopslag. Daarnaast zorgen wij voor gratis advies met kennis van zaken. Actuele technische kennis en veiligheid staan bij ons voorop. Om die reden publiceren wij dan ook geregeld artikelen over veilig werken met hijsmiddelen en valbeveiliging. Door een slim logistiek concept in combinatie met specialistische software zijn wij in staat om A-merken tegen de meest scherpe prijzen te leveren.