Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Stretchtent verhuur bij PavilionRex

Stretchtent verhuur bij PavilionRex

Wilt u een evenenement vieren waarbij u een stretchtent wilt huren? Dan ben u bij ons aan het juiste adres voor stretchtent verhuur tegen een voordelige prijs en hoge kwaliteit. Onze stretchtenten worden vooral gehuurd voor bruiloften, tuinfeesten, buurtfeesten, zakelijke evenment of festival. De tenten zijn al te huur voor evenementen vanaf 10 personen en voor meer dan 100 personen bieden wij maatwerk offertes aan. 

PavilonRex biedt een all-in service zodat u helemaal ontzorgt wordt tijdens het evenement en u tijd over hebt voor het organiseren van het evenement. Wij bouwen de tent op en zorgen ervoor dat deze na verloop weer wordt afgebroken. Vrijwel alles is mogelijk qua afmeting en ook bieden wij verschillende kleuren stretchtenten aan. Onze stretchtenten zorgen voor een gezellige sfeer en dit kan nog meer worden door de verlichting bij erbij gehuurd kan worden. De tenten bieden meer zekerheid voor het onvoorspelbare weer in Nederland en België en er zijn regendoeken beschikbaar om de zijkanten af te sluiten. 

Onze stretchtenten:

  • Hebben een premium uitstraling
  • Brandwerend (M1/M2/B1)
  • Koppelbaar
  • NEN-gecertificeerd
  • Windbestendig tot 9 Beaufort
  • 100% waterdicht
  • Inclusief op- en afbouw
  • Bouwboek (ter inzage)

All-in service bij PavilionRex

Bij het geven van een evenement komt veel kijken en wij begrijpen dat u in de laatste uren andere dingen te doen heeft. Door onze all-in service heeft u meer handen vrij en zorgen wij ervoor dat de stretchtent wordt opgezet en uw gasten worden beschermt tegen wind, regen of de zon. Onze tenten hebben een hoge kwaliteit en zorgen voor een wauw-effect op uw evenement. Huur de prikverlichting erbij en creeer nog meer sfeer in de teten. 

Als extra’s bij de stretchtent verhuur kunnen de volgende opties bijhuurd worden: vloerdelen, statafels, prikverlichting, LED spots, zijwanden, terrasverwarming en ballasttanks. 

Stretchtenten hebben wij in veel verschillende maten en kleuren en onze kleinste tent is al te huren voor 10 personen en heeft een afmeting van 4×4. Onze grootste tenten zijn voor meer dan 166 personen en 200m2. 

Neem voor meer informatie contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden: https://pavilionrex.nl/

https://pavilionrex.nl/stretchtent-verhuur/