5 regels voor de Facebook-pagina van je café of restaurant

      Reacties uitgeschakeld voor 5 regels voor de Facebook-pagina van je café of restaurant

custom software

In deze review worden de belangrijkste aanbevelingen benadrukt: wat u moet doen op het FB om uw vestiging effectief te promoten.

Dus 5 simpele regels voor Facebook van je bar of restaurant:

Gebruik video’s vaker

Zorg ervoor dat je het uploadt naar Facebook – geen YouTube, geen links van externe bronnen – geef het materiaal alleen door via de FB-handler. Vergeet tegelijkertijd niet om de nodige links en oproepen tot actie in de video-instellingen te plaatsen, het startkader in te stellen – het meest sappige en opwindende. Houd in het algemeen bij het werken met Facebook rekening met de volgende prioriteiten voor inhoudstypen: video, link, foto. Het is de video die een grote natuurlijke dekking heeft. Het is de video vanuit het oogpunt van implementatie waarmee u de nodige boodschap kunt overbrengen.

Maak evenementen

Zoals ik al zei, moeten evenementen een essentieel onderdeel zijn van je contentplan. Daarom moet u het voor elk evenement op Facebook starten. Het is eenvoudig – FB geeft je de mogelijkheid om een ​​bericht te plaatsen op basis van een evenement – en dat doen we ook.

Gebruik betaald postbereik

Ik heb het over betaalde distributie van uw paginapublicaties. Als administrator gebruik je de knop “Publicatie verhogen”. Wanneer moet een post worden ondersteund met betaalde dekking?

Wanneer het belangrijk is dat de inhoud van de boodschap wordt overgebracht op een breed publiek. Bijvoorbeeld wanneer er een aankondiging is van een evenement.

Wanneer de publicatie voor een hoge mate van betrokkenheid heeft gezorgd (vind-ik-leuks, herposten en reacties), dat wil zeggen dat het publiek het erg leuk vond en u het resultaat wilt schalen – in dit geval kan een gewoon bericht u een extra toestroom van abonnees opleveren. Het bericht heeft viraliteit en daarom, met extra betaalde dekking, zal het breder worden betrokken en verspreid vanwege virale berichtgeving (berichtgeving vanwege het feit dat gebruikers likes, reposts, opmerkingen plaatsen – en hun vrienden worden getuige van deze acties).

Gebruik gratis dekking

Hoe het te doen – meer “ga de velden in” en werk met je handen:

  • Zoek, verzamel en sluit je aan bij groepen met relevante doelgroepen, zowel doelgroepen als professionals. Dat wil zeggen, zowel restaurantbezoekers als restauranthouders en horecamedewerkers. Het kan bijvoorbeeld zelfs een band zijn die zich toelegt op een bepaalde muzikale beweging – die de basis vormt van de afspeellijst van je bar. Post uw materiaal opnieuw naar deze groepen.
  • Heb je een bericht gepost, voel je dan vrij om “Vind ik leuk en deel” op je persoonlijke pagina te plaatsen. Dit is slechts een destructief vooroordeel dat een schande is om het uwe te prijzen. Als dat zo was, zou er geen reclame als hulpmiddel zijn.

Converteer uw publiek

  • Op de omslag van uw Facebook-pagina kunt u een call-to-action-knop maken. Voor u is van de voorgestelde formuleringen “Boek nu” geschikter. Stel het adres van het boekingsformulier van uw website in de instellingen van deze optie in en wanneer u op de knop klikt, wordt de gebruiker doorverwezen naar het reserveren van tafels in uw bar of restaurant. Als je een applicatie op een mobiel platform hebt, dan kun je deze actie eraan binden en gaat de gebruiker bij het klikken vanaf een smartphone of tablet naar het boekingsformulier van de applicatie zelf.
  • Stel uw teksten zo samen dat iedereen een specifieke oproep tot actie heeft: “probeer het”, “kom kijken”, “kom evalueren”, “bezoek ons ​​evenement”, enz.

Dit zijn de basisregels, zonder hen denk ik helemaal niets. Het belangrijkste is om niet eens met promotiewerk te beginnen als je niet bereid bent om iets “met je handen” en “werk in het veld” te doen.

Immers, zelfs als u artiesten aantrekt, kan niemand behalve u hen met liefde voor uw instelling besmetten en hen inzicht geven in het formaat, het concept en de waarden.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html