Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Stijlvolle schoorsteenkappen voor op uw woning

Een schoorsteenkap als stilistisch element en andere voordelen van schoorsteenkappen

Wie een eigen woning heeft, doet er natuurlijk alles aan om van zijn huis een unieke, prachtige en comfortabele plek maakt waar het heerlijk wonen is. Het zijn hierbij vooral de details die uw woning tot een paleis kunnen maken, zoals een lekker balkon, een mooi gekleurde gevel, een mooie voordeur of een stilistische schoorsteenkap. Vooral het laatstgenoemde item, schoorsteenkappen, zien veel mensen over het hoofd als ze hun woning willen verfraaien en opknappen. Dat is vreemd, want schoorsteenkappen hebben naast een mooi stilistisch effect nog legio andere pluspunten, zoals:

  • Schoorsteenkappen, en zeker ook vonkenvangers en roterende trekkappen, bieden een optimale bescherming tegen schoorsteenbranden en dakbranden. Ze zorgen er namelijk voor dat de hitte en vlammen van bijvoorbeeld een open haard beter worden afgevoerd en niet op het dak terecht kunnen komen.
  • Vogels die nesten willen bouwen in uw schoorsteen maken voortaan geen kans meer.
  • Handig is dat schoorsteenkappen beschermend tegen water dat via de schoorsteen, door regenval of hagelbuien, naar binnen slaat. U schoorsteen blijft hierdoor beter beschermd. Een schoorsteenkap heeft al met al dus wel meer te bieden dan veel mensen denken.

Soorten kappen voor uw schoorsteen

Een schoorsteenkap is in diverse uitvoeringen en varianten verkrijgbaar. Zo kunt u denken aan piramideachtige kappen, de roterende trekkap of vonkenvangers in allerlei soorten en maten. Het is maar net wat uw smaak is. Maar naar welk type schoorsteenkap u ook op zoek bent, als u uw favoriet bij Airxlshop.nl niet vindt, vindt u hem nergens.

Bekijk de collectie

Ga nu naar Airxlshop.nl en neus eens rustig door de grote voorraad schoorsteenkappen heen. U bestelt bij Airxlshop eenvoudig online en kunt bij hen alle grote merken kopen, zoals de Optimus, Twister Deluxe Big en Col Rotorvent trekkappen.