Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Parketvloeren in Veenendaal

U bent op zoek naar een plek om een parketvloer in Veenendaal te krijgen. Dan zit u bij Ambifloor aan het goede adres! Wij hebben een groot assortiment aan prachtige parketvloeren voor u om uit te kiezen. In onze showroom in Veenendaal zult u zien dat we een grote keuze hebben uit diverse motieven, structuren en kleuren. Wij zeggen altijd, bij iedere woning is wel een mooie parketvloer te vinden. Gewoonweg omdat er zo veel keuzemogelijkheden zijn. Het zijn de soort vloeren die een zekere uitstraling hebben, maar tegelijkertijd zeer makkelijk in de omgang zijn. Geen lastige schoonmaakregels, of onderhoudsbeurten die iedere vijf maanden gepland moeten worden, parketvloeren doen niet moeilijk.

De parketvloeren van Ambifloor in Veenendaal

Kies voor de parketvloeren van Ambifloor in Veenendaal, u zult zien dat u er geen spijt van zult krijgen! Parketvloeren zijn zeer geschikt voor veel woningen, maar ook voor projecten zoals zorginstellingen, kantoren of scholen! De vloeren van Ambifloor zijn te krijgen in een heleboel verschillende soorten patronen, bijvoorbeeld banen, stroken of tegels. Wat wij vooral een groot voordeel vinden van parketvloeren, is dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer, of plavuizen. Daarnaast hebben we ook de Click parketvloer, deze is eenvoudig zelf te leggen, daar heeft u ons niet eens voor nodig.

De voordelen

Er zijn een heleboel goede eigenschappen die toe te kennen zijn aan parketvloeren. Neem bijvoorbeeld dat ze zeer gemakkelijk in onderhoud zijn, dat wil zeggen dat ze bijna niet onderhouden hoeven te worden. Daarnaast zijn ze slijtvast, u zult niet snel sporen zien van waar veel gelopen wordt en waar niet. Bovendien hebben ze een zeer natuurgetrouwe uitstraling, uw vloer ziet er zo natuurlijk uit als iedere andere vloer. Ook hebben parketvloeren geen loopgeluiden, u zult geen last hebben van mensen die lopen op tijdstippen waar u het graag rustig wilt hebben. Tot slot is een ander voordeel van de parketvloer dat het geschikt is voor vloerverwarming. Zo heeft u niet meer last van koude voeten wanneer u over uw eigen vloer loopt in de winter. Klinkt goed toch?