Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

Online kleding kopen!

Lady’s opgelet! Het is tegenwoordig heel makkelijk om dameskleding online te kopen. Aangezien de koude dagen eraan komen is het belangrijk om jezelf warm aan te kleden. Gelukkig kan dat door de warme kleding van Jensen.

Dit bedrijf heeft een uitgebreid assortiment. Van mutsen tot truien, van schoenen tot jassen. Alles om de winter perfect door te komen. De kleding die je op deze website ziet zijn allemaal volgens de laatste trends. Staat er toch niks tussen bij de nieuwe collectie? Kijk dan even tussen de sale, wie weet staan daar kledingstukken tussen die wel meer bij je passen. Ben je op zoek naar iets specifieks? Daar zijn de filters op de site ideaal voor. Zo kun je al jouw wensen aanklikken, van kleur tot maat. Zo is het overzicht voor jouw perfecte outfit wat makkelijker. Wil je toch kijken naar leuke kleding voor de zomer? Deze zijn ook te vinden op de website. 

Bestel het online!

Als je je complete outfit bij elkaar hebt gevonden is het tijd om te betalen. Zodra de betaling binnen is gaan ze meteen aan de slag met jouw bestelling. De Levering zit tussen de 2 en 5 werkdagen. Mochten de kledingstukken toch niet bevallen is dit geen probleem. Je hebt een retourtermijn van 30 dagen. Wil je liever het artikel omruilen is dit ook mogelijk, zolang de prijskaartjes eraan zitten. 

Je bestelt online je gewenste artikel en geeft aan in welke winkel je het artikel wilt ophalen. De winkel neemt dan contact met je op zodra je jouw artikel op kunt komen halen. Zodra je in de winkel bent ruil je de artikelen om en stuurt de medewerker je retour op naar het hoofdkantoor. Als het hoofdkantoor je artikel binnen heeft gekregen wordt het geld van je retourartikel teruggestort.

Niet getreurd deze winkel heeft niet alleen dameskleding. Maar kleding voor het hele gezin!