Knaapfashion
Image default
Beauty en verzorging

Luxe lingerie tegen scherpe prijzen

Je wil luxe lingerie kopen maar niet de volle pot betalen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want er zijn verscheidene manieren om flink wat geld te besparen op een nieuw setje. Ontdek de 3 beste methoden hier:

1. Maak gebruik van promoties

Geduld is een schone deugd. Soms is het de moeite waard om je aankopen nog even uit te stellen en te wachten tot er weer een nieuwe promotie is. De meeste lingeriewinkels lanceren namelijk meerdere promoties doorheen het jaar. Dat kan bijvoorbeeld om een nationaal gebeuren zijn (solden, Kerstmis, moederdag…) of een lokaal evenement (bv. een jaarmarkt). Op deze momenten geniet je van mooie kortingen. Als je dus niet al te dringend nieuwe lingerie nodig hebt, raden we aan om te wachten tot een van deze promoties. 

2. Bezoek een lingerie outlet

Wat is een outlet? Wel, dat zijn één of meerdere dagen waarop een winkel zoveel mogelijk van haar stock probeert te verkopen om op deze manier plaats te maken voor nieuwere collecties. Om de verkoop te stimuleren, worden meestal kortingen van 10%, 20%, 30% of zelfs meer aangeboden. En ondanks dat het om een vorige collectie gaat, zijn de stukken nog steeds erg trendy. Een bezoekje brengen aan een lingerieoutlet in de buurt is dus zeker het overwegen waard. 

3. Zoek kortingscodes

Tegenwoordig kopen heel wat dames hun lingerie online. Dat is lekker gemakkelijk. Online shoppen heeft nog een voordeel, want je kan eenvoudig kortingscodes vinden. Zoek maar eens in Google of Bing naar de naam van je favoriete lingeriewinkel in combinatie met de woorden ‘korting’, ‘code’ of ‘promotie’. De kans is wel heel groot dat je ergens een kortingscode vindt voor je volgende aankoop. Daarnaast raden we aan om de Facebook en Instagram pagina van de webwinkel te volgen. Soms worden daar codes weggegeven. En tenslotte is het een goed idee om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dan ben je meteen op de hoogte van de allernieuwste acties.