Knaapfashion
Image default
Industrie

Kunststof spuitgieten om uw product in de gewenste vorm te laten maken

Wanneer we het hebben over thermoplasten, is spuitgieten de meest gebruikte verwerkingstechniek. Wanneer u kunststof producten wilt laten spuitgieten, laat u op zeer flexibele wijze uw onderdelen of producten in elke gewenste vorm maken die u maar wenst. Wilt u graag allerlei kunststof onderdelen en producten laten spuitgieten waarbij het bedrijf met u meedenkt van concept tot eindproduct? Maak dan kennis met Ponnoplastic.

Een bedrijf met jarenlange ervaring in spuitgieten

Bij Ponnoplastic weten ze als geen ander hoe het spuitgieten van kunststof onderdelen en producten gedaan moet worden. Zij zijn namelijk al sinds 1947 werkzaam in deze branche. Het is een echt familiebedrijf dat garant staat voor spuitgietoplossingen op maat. Dit doen zij voor verschillende industrieën waarbij het mogelijk is om te werken in loonopdracht. Of u nu de bouw van matrijzen, productie of assemblage nodig heeft, zij regelen het van concept tot productontwikkeling! Maar hoe gaan zij precies te werk?

De werkwijze

Bij Ponnoplastic ontvangen ze u graag voor een kennismakingsgesprek. Hierin wordt uw idee op papier gezet en lichten zij u de werkwijze toe. Wanneer deze start gemaakt is, zet de technische tekenaar van dit bedrijf uw idee om in een concepttekening. Wanneer u extra verduidelijking wenst van het eindresultaat, is het zelfs mogelijk om uw product in en 3D-print te laten realiseren. Afhankelijk van uw beoogde oplage wordt er gekozen tussen aluminium of stalen matrijs. Vervolgens gaan ze uw kunststof producten of onderdelen spuitgieten.

Plan een kennismakingsgesprek in

Bent u geïnteresseerd in het laten spuitgieten van uw kunststof producten of onderdelen? Neem dan contact op met dit bedrijf om een kennismakingsgesprek in te plannen. Bespreek de mogelijkheden en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Ben hen kunt u terecht van concept tot productie waarbij ze de producten compleet bij u aanleveren. Zij helpen u graag verder.  

https://www.ponnoplastic.nl/