Knaapfashion
Image default
Gezondheid

Hulp van Diëtist in twente

Voor begeleiding bij het afvallen moet je bij de beste Diëtist in Twente zijn. Wij geven het beste advies op maat voor het afvallen. En weten als over voeding en stellen daardoor de beste voedingsschema’s samen. Wij zijn een team van professionals en willen jou graag laten zien wat gezond eten is. Hebben jij nou vragen over voeding en twijfel je om te gaan starten met een dieet, bel dan gerust is voor verdere informatie. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Wij kunnen jou helpen met allerlei diëten voor verschillende doeleinden, helpen jou bij het afvallen. Dat ligt aan meerdere factoren waaronder tijd en de middelen die je hebt. Zo hebben wij mensen die moeten afvallen voor een operatie. En hierdoor een wat strenge dieet krijgen omdat er een kortere periode voor is. Maar uiteraard kunnen we ook gewoon een dieet opstellen die je gaande weg moet gaan helpen. En is er uiteraard ruimte voor ongezonde dingen, en hoef je niet helemaal aan een streng dieet te houden. Een dieet combineren met sport is helemaal goed omdat het proces van afvallen dan 2x zo snel gaat. 

Ondervoeding of overgewicht

Overgewicht is nooit goed ondergewicht trouwens ook niet, toch hebben heel erg veel mensen en helaas ook kinderen hier last van een goed eetpatroon is dan ook van belang. En dat kunnen wij voor u en uw kind opstellen om zo gauw kilo’s kwijt te raken en weer een gezonder leven leiden. Wij stellen goede voeding schema’s op voor kinderen zodat toch gewoon lekker kunnen eten maar op een gezondere manier. Het is en blijven kinderen en je wilt ze niet teveel ontnemen tijdens hun jeugd. Ook voor volwassen hebben we schema’s wel is het dan belangrijk dat je goed aangeeft wat je huidige eetpatroon is en hoe we deze kunnen gaan verbeteren. Ook is het handig dat je aangeeft of je allergieën hebt zodat we het eetschema erop aan kunnen passen.