Houten vloeren van Bax Houthandel

      Reacties uitgeschakeld voor Houten vloeren van Bax Houthandel

Een tijd geleden ben ik naar binnen geweest bij Bax Houthandel en toen heb ik alle houten vloeren grondig bekeken (klik hier voor houten vloeren). Ik deed dit, omdat ik erg benieuwd was naar het assortiment, ik had er immers veel positieve verhalen over gehoord en om die reden besloot ik naar Bax Houthandel te gaan. Er zijn erg veel houten vloeren en hier

om liep ik samen met een van de medewerkers in de showroom een rondje. Hij heeft mij voorzien van advies op allerlei vlakken als je denkt aan houten vloeren. Als man die hier weinig kennis van heeft is het fijn dat iemand ondersteuning biedt en jou laat zien op welke dingen je moet letten als je op zoek bent naar een mooie bodem.

De voordelen van deze houten vloeren?

Er zijn veel voordelen aan de houten vloeren van Bax Houthandel ten opzichte van de concurrenten. Een voorbeeld hiervan is dat ze erg duurzaam zijn. Hiermee bedoel ik dat ze lang mee kunnen en slijtage niet snel aan de orde is, maar hiernaast bedoel ik ook dat ze bij Bax Houthandel veel waarde hechten aan het feit dat er op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd. Dit is wat mij verteld is door de adviseur in de showroom, om even een bruggetje te maken naar het volgende grote voordeel, namelijk de uiterst uitgebreide instructie en uitleg die ik heb gehad over alle houten vloeren in het assortiment van Bax Houthandel. Je wordt hier voorzien van een advies waar je verder mee kunt en wat jou verzekert van het feit dat je niet zomaar een vloer koopt waar je later spijt van krijgt.

Meer weten?

Uiteraard is het begrijpelijk dat je door deze blog niet direct bent verkocht. Om deze reden is mijn advies om snel naar binnen te gaan bij Bax Houthandel. Op deze manier kom je er snel genoeg achter of er houten vloeren in de showroom liggen die passen bij jouw wensen en of je vertrouwen hebt in de winkel. In jou geval zou ik er gewoon voor gaan en op een vrije dag eens een bezoek brengen aan de winkel.