Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Alle informatie over SIP Trunk

U bent misschien wel bij deze blog beland omdat u benieuwd bent naar alles over SIP Trunk. Veel mensen weten in eerste instantie niet wat SIP Trunk is en daarom leggen wij dat graag eerst uit in deze blog. Wij zullen ook de voordelen van SIP Trunking bespreken en vertellen daarnaast ook nog wat handige info en delen goede tips met u als het gaat om SIP Trunk. U krijgt te maken met SIP Trunk als u ook te maken hebt met VoIP Telefonie. SIP staat voor Session Initiation Protocol, dit houdt in u dit nodig heeft voor het tot stand brengen van spraakverbinding via datalijnen voor VoIP Telefonie.

Wat is SIP Trunk eigenlijk?

SIP Trunk is eigenlijk een protocol dat wordt gebruikt om VoIP of spraakverbindingen tot stand te brengen. Voor mensen die het lastig vinden om in te beelden wat een SIP Trunk nu eigenlijk is, zeggen wij altijd dat een SIP Trunk vergelijkbaar is met een traditionele telefoonlijn. Er is echter een verschil: bij SIP Trunk verlopen inkomende en uitgaande gesprekken via het datanetwerk. Normaal gesproken gaan spraak en data over twee gescheiden netwerken. Bij SIP Trunking is dit niet het geval en gaan deze over slechts één netwerk. Doordat uitgaande telefoontjes voortaan enkel nog via internet zullen verlopen, gaat u dit erg in uw portemonnee voelen. U kunt tot wel 55% op uw huidige kosten besparen!

De voordelen van SIP Trunk

SIP Trunking heeft een aantal zeer belangrijke voordelen. In deze paragraaf vertellen wij u graag welke voordelen dit zijn en wat deze inhouden. Zoals net al werd gezegd, bespaard u ontzettend veel op uw maandelijkse kosten. Dat is alvast het eerste grote voordeel. Daarnaast krijgt uw organisatie ook nog eens een onbeperkt aantal gesprekskanalen en zijn uw belkosten (vooral internationaal) een stuk goedkoper dankzij de SIP Trunk. Ook kunnen uw medewerkers van verschillende vestigingen voortaan gratis met elkaar bellen.

Bezoek de website van de Nederlandse Provider

Neem snel een kijkje op de website van de Nederlandse Provider om te ontdekken wat wij u allemaal te bieden hebben als het gaat om SIP Trunk. Wij helpen u graag bij het ontdekken van alle ins en outs en kijken nu al uit naar een fijne en voorspoedige samenwerking!