Knaapfashion
Image default
Beauty en verzorging

Hoe wordt een halslift uitgevoerd?

Er zijn verschillende manieren waarop een halslift kan worden uitgevoerd. Afhankelijk van de persoon en de gewenste resultaten, kan de voorkeur van een arts liggen bij een bepaalde methode. In dit artikel krijg je meer informatie over hoe een halslift precies wordt uitgevoerd, zodat je goed geïnformeerd bent als je besluit om het te laten doen. Ben je benieuwd naar de verschillende methoden of zit je erover na te denken om een halslift te ondergaan? Lees vooral verder!

Open-halslift

Er zijn twee belangrijke technieken die gebruikt kunnen worden voor een halslift. De traditionele techniek is de open-halslift, waarbij de chirurg incisies maakt rondom het oor en achter de haargrens in plaats van aan de voorkant van de nek. Deze techniek is veel invasiever dan andere technieken en vereist meer hersteltijd.

Endoscopische halslift

De andere optie is een endoscopische halslift, ook wel mini-halslift genoemd. Bij deze procedure maakt de chirurg kleine incisies in plaats van lange incisies en verwijdert hij overtollig vetweefsel met behulp van liposuctie. De endoscopische procedure is minder ingrijpend en vereist minder hersteltijd dan andere methoden.

Dr. Wever inschakelen voor jouw halslift

Dr. Wever is een gerenommeerd plastisch chirurg, gespecialiseerd in halslifts en andere esthetische procedures, zoals neuscorrecties en facelifts. Hij is een betrouwbare en persoonlijke arts die uitgebreid de tijd neemt voor zijn patiënten. Daarom is hij zeker een aanrader voor jouw halslift. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Dr. Wever of wil je gelijk even kennismaken? Neem vandaag nog contact met hem op via zijn website: drwever.com