Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Hoe kunt u uw gehoor beschermen?

Er zijn tegenwoordig meerdere producten op de markt waardoor u uw oren in alle omstandigheden kunt beschermen. Of u nu aan het reizen bent, op een festival bent of aan het zwemmen bent. Met de gehoordbescherming van het Hoorhuis bent u verzekerd van goede bescherming voor uw gehoor. In dit artikel leest u precies welke gehoorbescherming er te verkrijgen is bij het hoorhuis en welke bescherming het precies biedt.

Reizen

Bij Het Hoorhuis verkopen we speciale gehoorbescherming voor het reizen. Veel mensen hebben last van pijn in hun oren en dat kan zeer vervelend zijn. Onze oordoppen voorkomen dit. De oordoppen zijn voor iedereen te gebruiken door hun unieke pasvorm. De oordoppen verlagen de luchtdruk en verlichten daardoor de pijn. Kom eens langs bij ons in Diemen of Amsterdam en probeer onze oordoppen.

Zwemmen

Water is een veel voorkomende oorzaak van ontstekingen in het oor. Ook het gehoor kan hierdoor beschadigd worden. Door onze oordoppen voor in het water, kunt u een ontsteking eenvoudig voorkomen. Doordat de oordoppen volledig afgsluiten komt er geen water in uw oor. Wij hebben verschillende oordoppen voor in het water voor u klaar liggen, dus kom langs en kijk welke het beste bij u past!

Gehoorbescherming geluid

Iedereen heeft wel eens een feestje waar de muziek te hard staat. Je wordt dan de volgende dag wakker en hebt een piep in uw oren. Dit kan grote schade aan uw gehoor veroorzaken en daarom is het belangrijk dat u zich hiertegen beschermt. Oordopjes van schuim kunnen al een hele hoop verbeteren, maar wanneer u kwalitatief goede oordopjes bij het hoorhuis aanschaft weet u zeker dat u geen gehoor schade oploopt. Met onze oordopjes voert u gemakkelijk een gesprek met uw buurman zonder dat u de muziek niet meer (goed) hoort.

 

http://www.hethoorhuis.nl/