Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Eetkamerstoelen met wieltjes

Koop eetkamerstoelen met wieltjes bij V/d Pol Meubelen

Bent u op zoek naar een eetkamerstoelen met wieltjes in Utrecht? U hoeft niet verder te zoeken. U heeft misschien de voorkeur voor een klassieke tijdloze look, juist voor een moderne hippe stijl of juist iets heel anders. Meubelwinkel Van de Pol heeft een groot assortiment aan meubelen in uiteenlopende stijlen en diverse kleuren. Leer of stof, cognac of antraciet. De keuze is zeer uitgebreid. In de webshop kunt u het gehele assortiment bewonderen inclusief specificaties. Vind u het een moeilijke keuze? Dan wordt u geadviseerd om naar de winkel te komen. Het deskundige personeel is u graag van dienst en bovendien ziet u de eetkamerstoel in het echt en kunt u zelf over de kleur, vorm en het eventuele zitcomfort oordelen. 

Onderhoud en -verzorging eetkamerstoelen met wieltjes

In de meubelwinkel te Utrecht van het familiebedrijf Van de Pol kunt u ook terecht voor onderhouds- en verzorgingsproducten. U wilt uw nieuwe textiele eetkamerstoel met wieltjes of uw houten boekenkast en leren fauteuil natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Met de producten uit het ruime assortiment heeft u o.a. de volgende de mogelijkheden:
– Vlekken of vuil verwijderen
– Verzorgingsolie om de kleur te herstellen van een houten meubel
– Impregneerolie om onbewerkte houten meubelen vochtwerend te maken en de verkleuring van het hout tegen te gaan
– Kleurherstelling voor lederen meubels
– Leer te reinigen van huidvet en lichte vervuiling
Dit is slechts een greep uit het assortiment. Er zijn nog vele andere producten voor de onderhoud en verzorging van uw meubels. 

Deskundig advies bij aankoop eetkamerstoelen met wieltjes

Bij Van de Pol Meubelwinkel te Utrecht loopt vriendelijk en deskundig personeel rond om u van dienst te zijn. Zij staan graag voor u klaar om u te voorzien van een uitgebreid advies. Ook helpen zij graag bij de zoektocht naar de perfecte eetkamerstoel met wieltjes. Bij deze woonwinkel is veel mogelijk. Wilt u een speciale maat, een tafel naar eigen ontwerp of een bankstel in een bepaalde opstelling? Zij helpen u graag! Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen via 030 – 274 68 70 of een e-mail te sturen naar utrecht@vandepolmeubelen.nl.

https://www.vandepolmeubelen.nl/eetkamerstoel-met-wieltjes/