Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

Het belang van een goede bikini

Het belang van een goede bikini

Dat een bh ontzettend belangrijk is, omdat we deze normaliter toch gemiddeld zo’n 10 tot 12 uur per dag dragen, dat is bij de meesten van ons wel bekend, maar dat dit ook voor een bikini geldt, dat weten vele vrouwen niet. Toch is het dragen van een goede bikini essentieel voor onze borsten, maar ook rug, nek en schouders. Je moet je voorstellen, dat wanneer jij de hele dag op het strand loopt en dit gedurende een periode van twee weken, dit een enorme impact kan hebben om ons lichaam. Nu zal dit met een kleinere cupmaat vaak nog wel meevallen, maar wanneer jij een flinke voorgevel hebt, is de kans vrij groot, dat wanneer je niet zorgt voor een goede ondersteuning, dit op lange termijn voor problemen kan zorgen. 

Met of zonder vulling

Ben je al een tijdje niet op vakantie geweest en haal jij je bikini na een jaar voor het eerst weer uit je kast. Dan is je cupmaat berekenen het eerste wat je moet doen. Het kan namelijk heel goed zijn, dat om wat voor reden dan ook je borsten niet meer dezelfde maat hebben dan een jaar geleden. Veel vrouwen vinden dit maar een rare gedachte en geloven dat ook vaak niet. Toch blijkt, dat ruim 20 procent van de vrouwen niet enkele jaren op rij dezelfde cupmaat heeft. Is het tijd voor een nieuwe bikini nadat jij je maat hebt opgemeten, dan is het goed te bepalen of je kiest voor een bikini met of zonder vulling. Zonder vulling is een mogelijkheid, maar houd er wel rekening mee, dat wanneer je bikini dan nat wordt, deze zich volledig om je borsten vormt, waardoor je vrouwelijke vormen volledig zichtbaar zijn. 

Push up

Een ander iets waar je rekening mee moet houden, is of je kiest voor push up. Ondanks het feit dat dit steeds populairder wordt, twijfelen veel vrouwen hier wel over. Toch is het ontzettend fijn, aangezien het een stuk meer comfort en ondersteuning biedt. Je kunt het vergelijken met het hardlopen in een push up sport bh high support. Dit geen net iets meer ondersteuning dan een normale sport bh. Wel moet je er rekening mee houden, dat een push up bikini is voorzien van bh beugels. Dit maakt niet direct heel veel uit, maar het is wel goed om te weten. Vooral wanneer je graag op je buik ligt, kan dit nog wel eens als vervelend worden ervaren door sommigen.