Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

Herenkleding trends van 2022

Mode verandert altijd, en dat betekent dat ook de modetrends voor mannen steeds evolueren. Hier zijn enkele van de grootste herenmode trends van 2022:

1. De terugkeer van het pak.

Na een paar jaar waarin meer casual stijlen de herenmode domineerden, lijkt het erop dat het pak een grote comeback maakt in 2022. Mannen omarmen weer meer getailleerde en formele stijlen, en het pak staat vooraan bij deze trend.

2. De opkomst van athleisure.

Athleisure wear is de laatste jaren in opmars, en vertoont in 2022 geen tekenen van afzwakking. Comfortabele, stijlvolle kleding die zowel naar de sportschool en uit in de stad is perfect voor drukke moderne mannen, en athleisure merken doen hun intrede om aan deze vraag te voldoen.

3. Meer kleur in mannenkleding.

Na jaren van vasthouden aan donkere kleuren herenkleding, lijkt het erop dat fellere tinten een comeback maken in 2022. Mannen omarmen steeds meer kleur in hun kleding, en het is een trend die zich lijkt voort te zetten.

4. De dood van de stropdas.

Stropdassen zijn al een paar jaar op hun retour, en het ziet ernaar uit dat ze in 2022 zo goed als uitgestorven zullen zijn. Steeds meer mannen kiezen voor overhemden met open kraag of gaan zelfs helemaal zonder stropdas gekleed. Deze trend wordt gedreven door een verlangen naar meer ontspannen en comfortabele stijlen.

5. Een terugkeer naar klassieke herenkledij.

De laatste jaren is er een trend naar meer moderne en eigentijdse mannenmode stijlen. Het lijkt er echter op dat klassieke stijlen in 2022 een comeback maken. Mannen omarmen tijdloze stukken zoals tweed jasjes en wollen jassen.

Dit zijn maar een paar van de grote herenmode trends voor 2022. Dus als je de curve wilt voorblijven, let dan op deze stijlen.

Herenkleding merken?

Er zijn een heleboel leuke merken herenkleding. Het hangt er echt van af wat je zoekt en wat je persoonlijke stijl is. Enkele van onze favorieten zijn Replay, Butcher of Blue, G-Star, en PME Legend. Maar eerlijk gezegd zijn er zo veel geweldige merken dat het moeilijk is om het zelfs maar te beperken tot enkele herenmerken. Deze merken shop je voordelig bij Mode Castelijn.