Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

Heren overhemden van The Art of Camouflage

Overhemden zijn onmisbaar in de garderobe van elke man. The art of camouflage heft dat uitstekend begrepen en ervoor gezorgd dat elke man er stijlvol uit kan zien. Nu verkopen ze hun overhemden alleen nog maar online in plaats van in hun prachtige winkels, omdat ze met de tijd meegaan.

Mannelijke uitstraling 

Is een overhemd in eerste instantie een keurig net kledingstuk, het is eigenlijk een symbool van mannelijkheid. Wat staat er nou stoerder dan een goedpassend overhemd in een stof van de beste kwaliteit? In een design dat je persoonlijk uitgekozen hebt en die dus bij je persoonlijkheid past. Dat is nou net de kracht van een herenoverhemd. Als je ooit dacht dat een heren overhemd ouderwets is, dan moet je nu je mening herzien. Het overhemd voor mannen gaat met de tijd mee, past zich aan maar blijft altijd zichzelf. 

Van casual naar superelegant 

Een man kan een overhemd dragen op een nonchalante manier. Hij weet dat hij er goed uitziet en dat geeft hem zelfvertrouwen. Zelfs het meest elegante overhemd wordt casual met de bovenste knoopjes open en opgerolde mouwen. Gedragen op je favoriete jeans is het helemaal perfect. En voor de serieuze touch houd je je colbertje bij de hand. Dan kun je zelfs zonder problemen verschijnen in een chic restaurant of naar het theater, ook als je geen tijd hebt gehad om je om te kleden. 

Altijd goed gekleed 

Mannen hebben geluk. Ze kunnen altijd goed gekleed gaan. Goed passende heren overhemden zoals die van The art of camouflage, geven je zelfvertrouwen. Ze zijn gemaakt van duurzaam katoen, in een gladde poplin of wat stoerdere Oxford weving, klassiek wit of lichtblauw, of modieus donkerblauw of roze, om maar wat te noemen, maar hierin kun je helemaal je eigen smaak volgen. Stijl blijft altijd in de mode, dus ga vooral snuffelen op de site.