Knaapfashion
Image default
Beauty en verzorging

Hamamdoek kopen? Neem hier eens een kijkje

Bent u op zoek naar een hamamdoek? Dan bent u bij Xziir.nl aan het juiste online adres. Onze webshop heeft een ruim assortiment aan hamamdoeken. Wilt u weten wat een hamamdoek is, waarom een hamamdoek zo handig is, waar een hamamdoek overal voor gebruikt kan worden en waarom u het beste bij Xziir uw hamamdoek kunt bestellen? Wij leggen u het graag uit.

Een hamamdoek, wat is dat?

Een hamamdoek refereert aan hamam of hammam. de vroegere Turkse badhuizen waar mensen samenkwamen voor ontspanning, reiniging en lichaamsverzorging. De doek werd gebruikt als droogdoek of als omslagdoek.

Wat zijn de voordelen van een hamamdoek?

Een hamamdoek is heerlijk zacht, licht van gewicht en heeft een groot absorptievermogen. Daardoor nemen hamamdoeken het vocht goed op en zijn voor vele doeleinden geschikt.

Waar kan een hamamdoek voor worden gebruikt?

De vraag “waar kan een hamamdoek niet voor worden gebruikt?” is hier meer op zijn plaats. Een hamamdoek is zoveel meer dan een omslagdoek of een droogdoek en kent vele toepassingen.

Voor onderweg

Omdat een hamamdoek veel lichter is dan een gewone handdoek, neemt die minder ruimte in beslag. Minder ruimte in uw koffer, minder ruimte in uw rugzak en minder ruimte in uw sporttas. We kunnen wel stellen dat een hamamdoek dus ideaal voor onderweg is. Of u nu op reis gaat, naar de sauna, het strand, het zwembad of naar een pretpark.
Omdat wij in onze webshop diverse verschillende formaten hamamdoeken aanbieden, is er altijd wel eentje die bij uw situatie past.

Voor uw kleintje

Vanwege het grote absorberende vermogen én de (knuffel-)zachtheid, is een hamamdoek ideaal om uw kindje mee af te drogen of erin te wikkelen. Het is als ware een hele grote hydrofielluier, maar dan veel luxer, groter en van een mooie print voorzien. Zodoende zijn onze hamamdoeken ook erg geschikt als kraamcadeautje.
Bovendien heeft u altijd een speelkleed voor uw kleintje bij de hand. Schijnt de zon hard? U kunt de hamamdoek ook als bescherming tegen de zon gebruiken door die over de maxi-cosi of de wieg te leggen.

Voor in de badkamer

Ook in de badkamer mag een hamamdoek niet ontbreken. Een hamamdoek droogt vele male beter af dan een traditionele handdoek en is ook nog eens veel sneller droog.

Eigen invulling

Een hamamdoek kan naar uw eigen goeddunken worden gebruikt. Dus ook als speelkleed, als plaid, als sjaal, als XXL theedoek in de keuken of als hoofddoek en als jurkje. Een hamamdoek is niet voor een gat (doel) te vangen.

Ruim assortiment bij Xziir

Of u nu op zoek bent naar een kleine hamamdoek of juist dat XXL-exemplaar, een hamamdoek met een dessin, met of zonder franjes. Wilt u een katoenen hamamdoek of geeft u de voorkeur aan bamboe? Bij Xziir hebben we de hamamdoek die bij u past. Neem gauw eens een kijkje in onze webshop. Vele tevreden klanten gingen u al voor.