Knaapfashion
Image default
Beauty en verzorging

Essentiële dingen die u moet weten voordat u een cryolipolyse behandeling ondergaat

Over de hele wereld worstelen miljoenen mannen en vrouwen met hardnekkige vetplekken in hun lichaam. Gelukkig is cryolipolyse behandeling tegenwoordig beschikbaar voor vetverwijdering, in tegenstelling tot decennia geleden, toen liposuctie de enige optie was om vet te verwijderen. Liposuctie is een chirurgische methode om vet te verwijderen. Het is vrij duur en vereist downtime en herstel. De vooruitgang in technologie en geneeskunde maakt het echter mogelijk om hardnekkige vetcellen permanent te verwijderen door ze te bevriezen. Door een Cryolipolyse behandeling te ondergaan, hoeft u niet onder het mes. Het vereist ook geen downtime of herstel. Als u een behandeling voor vetverlies met Cryolipolyse overweegt, is het essentieel dat u de procedure begrijpt en begrijpt hoe deze in het algemeen werkt. Hier zijn enkele essentiële dingen die u moet weten voordat u een Cryolipolyse-behandeling ondergaat.

Hoe werkt cryolipolyse?

Cryolipolyse vernietigt permanent vet door de vetcellen in een bepaald deel van uw lichaam te bevriezen. De vetcellen worden dan uit je lichaam gespoeld. Cryolipolyse is effectief, krachtig, veilig en is niet schadelijk voor u of het omliggende weefsel of de spieren van het beoogde gebied. Het is goedgekeurd als een medische behandelingsprocedure. Het blijft een van de beste en populaire behandelingen die er zijn voor vetvermindering. Enkele van de meest voorkomende delen van het lichaam die met cryolipolyse worden behandeld, zijn buik, armen, nek en billen.

De resultaten van cryolipolyse zijn permanent

De revolutionaire Cryolipolysis-technologie maakt het efficiënt om vetcellen permanent te vernietigen. Wanneer het vet wordt bevroren en dood is, is het voor altijd verdwenen. De omringende vetcellen van een behandeld gebied kunnen echter nog steeds van grootte veranderen. Het is dus belangrijk dat na het ondergaan van de behandeling, het handhaven van een gezond dieet en lichaamsbeweging nog steeds noodzakelijk is.

Mogelijk heeft u meer dan één Cryolipolyse-behandelingssessie nodig

Nadat u de eerste keer een Cryolipolyse-behandeling heeft ondergaan, kan het even duren voordat uw lichaam zich aan de behandeling heeft aangepast. Dit betekent dat voor u zichtbare resultaten ziet, het enkele weken kan duren na de behandeling. Sommige mensen ondergaan slechts één sessie van de procedure en zien de gewenste veranderingen na 2 tot 4 weken. Het kan echter zijn dat u meer dan één sessie nodig heeft om de totale hoeveelheid vet te verliezen die u wenst.