De verschillende functies van waterkokers uitgelegd

      Reacties uitgeschakeld voor De verschillende functies van waterkokers uitgelegd

Sommige waterkokers hebben extra functies die kunnen helpen bij het maken van theepauzes, geen karwei. Ze besparen u tijd bij het gebruik of reinigen van uw waterkoker, of maken het comfortabeler om op te tillen en te schenken. Hier leggen we uit welke functies nuttig zijn en welke u kunt negeren. Of als je gewoon wilt weten welke ketels als beste scoorden? testen, ga direct naar onze Best Buy-waterkokers .

De kalkfilter in de waterkoker

Dit is het gaasfilter dat meestal in de uitloop wordt aangetroffen, en is met name van belang als u in een gebied met hard water woont. Het moet gemakkelijk te verwijderen zijn om te reinigen en het gaas moet goed genoeg zijn en goed passen om te voorkomen dat er kalk in uw kopje terecht komt.Onze waterkoker reviews beoordelen elke waterkoker voor hoe effectief zijn kalkfilter is, evenals of het gemakkelijk is om te verwijderen, schoon te maken en weer in te zetten. Het hebben van een goedkope waterkoker met kwaliteit is erg belangrijk.  

Functie om droogkoken te voorkomen

Hierdoor wordt de waterkoker automatisch uitgeschakeld als deze niet genoeg water bevat.

Het vermogen van de waterkoker

De kracht van een waterkoker varieert van ongeveer 2,2 kW tot 3 kW – hogere wattage-ketels zijn krachtiger en dus sneller koken. De meeste waterkokers hebben nu een wattage van 3 kW, maar we hebben geconstateerd dat ketels met vergelijkbare vermogensniveaus niet altijd op dezelfde snelheid koken.

De kop aanduiding op de zijkant  

Alle ketels hebben een aanbevolen minimumhoeveelheid water om te koken, maar niet elk getest model heeft het minimumniveau duidelijk gemarkeerd. Als zowel rechtshandige als linkshandige mensen de waterkoker gaan gebruiken, kijk dan naar waterstandvensters aan beide zijden van de waterkoker. Als er een raam onder het handvat is, zorg er dan voor dat de markeringen nog steeds zichtbaar zijn wanneer u het handvat vasthoudt tijdens het vullen.

Draadloze waterkoker of toch met draad

De meeste ketels zijn nu ‘draadloos’. Het netsnoer wordt op een afzonderlijke voedingsbasis bevestigd, zodat u niet wordt beperkt door de lengte van het snoer tijdens het vullen en gieten. Snoerlengten voor de meeste waterkokers die we hebben beoordeeld en hebben een bereik van 65 cm tot 80 cm, maar ze kunnen tot 1 m lang zijn – handig als uw stopcontact op een ongemakkelijke locatie ligt.


https://witgoedland.net/