Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

De garderobecheck specialist helpt je met je kleding

Met de garderobecheck specialist ben je verzekerd van een nieuwe en efficiënte kledingkast. Vaak heb je een kledingkast waar onwijs veel kleding in zit, maar je weet nog steeds niet goed hoe je het moet aanpakken. Wat kan je allemaal met elkaar combineren? Wat is er overbodig in de kast en wat mag er echt niet weg. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Dan is het tijd om de garderobecheck specialist in te schakelen. Zij zal naar je toe komen en samen met jou een blik werpen in je kledingkast. Eerst wordt er bepaald wat er mag blijven, dit betreft kleding die de juiste kleur heeft die goed bij je past en de kleding die je  nog goed past. En niet alleen maar die goed past, maar ook echt goed aansluit op de vorm van je lichaam. 

Kritische blik

De garderobecheck specialist gaat er met een zeer kritische blik doorheen, zodat je niet maar een aantal items weg doet. Je moet er echt zeker van zij dat de items die je over houdt ook echt gedragen worden. Nadat de garderobecheck specialist haar werk heeft gedaan met de check komt het leuke gedeelte. Je gaat namelijk samen met haar naar de stad of de winkel en kijken naar de nieuwe aanvulling van jouw kast. Eerst worden er nog wat setjes gemaakt van de kleding die je al in je kast hebt zitten. Aan de hand hiervan kan dan worden gekeken naar datgeen dat je nog mist in je kast. 

Foto’s

Alles wordt op de foto gezet, zodat je met een overzichtelijk doel kunt gaan shoppen Dit voorkomt dat je dingen gaat kopen die onnodig zijn. Naast dat het handig is om de foto’s te hebben voor het winkelen is het ook dijn voor jezelf, zo weet je wat je allemaal met elkaar kunt combineren. Je kunt het ook op die manier in je kast opslaan.