Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

De betekenis van een push up bh

Een bh of beha is een kledingstuk voor het bovenlichaam die vooral door vrouwen als ondergoed wordt gedragen. De bh dient als ondersteuning van de borsten, en kan ook door mensen van een ander geslacht gedragen worden. Om de grote verscheidenheid in menselijke lichamen te dienen bieden lingerie merken tot 36 verschillende maatcombinaties aan. Bovendien zijn er ook diverse bh-soorten, zoals de beugel-bh, de bralette, de plak bh, de sport-bh, de strapless bh of de push-up-bh. In deze blog geven wij meer duidelijkheid over de betekenis van een push-up-bh, de meest bekende bh soort ter wereld.

Push-up bh’s zijn er om je borsten op te liften en je extra decolleté te geven. Push-up bh’s laten je borsten groter lijken doordat ze extra vulling aan de onderkant of zijkant van de cups hebben. Deze extra vulling duwt je borsten omhoog en dichter bij elkaar.

Wie gebruikt een push-up-bh?

Push-up bh’s zijn perfect voor kleine borsten. Een goede push-up bh kan er zelfs voor zorgen dat je bij gebruik tijdelijk een grotere cupmaat krijgt. De bh-soort is namelijk ontworpen om kleinere borsten voller te laten lijken. Maar deze bh is ook bruikbaar voor grotere cupmaten omdat de vulling vaak uitneembaar is. Een plunge bh is echter meer geschikt om je borsten voller te laten lijken als je al een grotere cupmaat hebt (cupmaat D tot en met G). Deze bied namelijk meer ondersteuning.

Wanneer gebruik je een push-up-bh?

Push-up bh’s zijn ideaal voor activiteiten waarbij een vrouw haar borsten groter wilt laten lijken. Push-up bh’s worden vaak gebruikt onder V-hals T-shirts of feestoutfits die een diepere splijting hebben.   Doordat de bh de borsten niet alleen lift maar ook centreert, creëert het gebruik hiervan een sensuele en natuurlijk uitziende decolleté.

Vrouwen voelen zich met een push-up zelfverzekerder en mooi. Het gebruik van een push-up BH met de verkeerde cupmaat of vorm kan echter leiden tot schouder en rugklachten. Contacteer bij twijfel een lingeriezaak voor tips en advies over de aanschaf van een push-up-bh voor jou.

https://web-wings.nl/