Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

De beste paardenaccessoires van Kentucky Horsewear

Iedereen die een paard heeft weet dat hier een hoop bij komt kijken. Naast stalling, verzorging en beweging heb je ook een karrevracht aan equipment nodig. Van een goed zadel en hoofdstel, tot aan je ruiterkleding en een goede rijcap. En daar komen ook nog eens verschillende accessoires zoals peesbeschermers, zadeldekjes, vliegenmaskers, singels en nog veel meer bij kijken. Wanneer je op zoek bent naar de beste accessoires waar je jarenlang plezier van hebt en die je paard het meeste comfort bieden, steekt één merk er met kop en schouders bovenuit. Tijd voor wat meer informatie over Kentucky Horsewear!

Beenbescherming van Kentucky

Al jarenlang topfavoriet onder topruiters! De beenbeschermers van Kentucky zijn het paradepaardjes van dit Belgische merk. Internationaal worden ze gebruikt bij paarden van favorieten als Kevin Staut, Bettina Hoy en de Belgische topruiter Karin Donckers. Niet de minste namen dus! De bandages en peesbeschermers zijn gemaakt met de nieuwste technieken. Zo worden de nieuwste, ademende materialen gebruikt zodat het paard niet teveel gaat zweten.

Dekjes en dekens voor alle omstandigheden

Niets is zo veranderlijk als het weer. En omdat je paard vaak buiten staat is het belangrijk dat je de beste bescherming biedt om te voorkomen dat je nobele ros kou vat of het juist te warm krijgt. Daarom heeft Kentucky een uitgebreid aanbod aan staldekens, showdekens en turnout rugs. En ook als je een dekje zoekt voor onder je zadel biedt Kentucky meer dan genoeg keuze! Deze dekjes vormen zich naar de paardenrug en zijn gemaakt van een materiaal dat niet gaat schuren en tegelijkertijd vocht afdrijft waardoor je paard niet onder het zadel gaat zweten.

Diervriendelijke producten all around

Alle producten van Kentucky Horsewear zijn gemaakt met oog voor diervriendelijkheid. Zo worden er helemaal geen dierlijke producten gebruikt bij het maken van de dekjes, beenbeschermers, vliegenmaskers of halsters. Sommige dekens en peesbeschermers zijn wel gevoerd met materiaal dat lijkt op konijnenbont maar dit is volledig artificieel!