Knaapfashion
Image default
Beauty en verzorging

Body bar Roos: een weldaad voor de huid

Laten we het eens hebben over onze heerlijke body bar Roos kopen. Deze body bar is eigenlijk een wel heel bijzondere body bar. Wat maakt deze body bar nu zo bijzonder? In de eerste plaats bevat deze body bar naast olijfolie (die de body bar erg zacht maakt) een wel heel belangrijk ingrediënt, namelijk shea butter. Dit ingrediënt van de body bar Roos is een plantaardig vet dat gewonnen wordt uit de vrucht van de boom Vitellaria Paradoxa. Dit plantaardig vet wordt veel gebruikt in cosmetica, zoals zalven, lotions en vochtinbrengende crèmes. En het zit dus ook in onze body bar Roos. Dat maakt deze body bar tot een weldaad voor de huid.

Gebruik van een body bar

Hoe moet je een body bar gebruiken? Het gebruik van en body bar is eigenlijk heel eenvoudig. Zelfs kinderen kunnen zonder moeite een body bar gebruiken. Als je onder de douche staat, dan pak je de body bar en wrijft er mee over je huid tot dat het gaat schuimen. Als het gaat schuimen leg je de body bar in het zeep bakje en vervolgens wrijf je het schuim van de body bar over je huid. De vezeltjes die in elke body bar zitten geven een heerlijk scrub effect.

Wat je niet moet doen met een body bar

Wij raden af een body bar te eten. Een body bar is bedoeld om je heerlijk mee te wassen, niet om te  eten. Wij weten dat onze body bars er heerlijk uitzien, maar willen waarschuwen deze niet te eten. Indien de verleiding te groot is en men tóch een hapje neemt van een body bar (body bar Tea Tree ruikt heerlijk, en misschien smaakt hij ook wel), dan raden wij een bezoek bij de huisarts aan. Een huisarts heeft verstand van vergiftigingsverschijnselen die optreden na het eten van een body bar.