Zorgeloos genieten in uw eigen spa?

      Reacties uitgeschakeld voor Zorgeloos genieten in uw eigen spa?

Zorgeloos genieten in uw eigen spa

Al jaren is een spa een begrip in de welness-wereld.Een buitenspais fantastisch om buiten in te ontspannen met twee, drie, vier, of misschien zelfs acht personen! Of wellicht bent u in een sportieve bui en heeft u behoefte om een paar baantjes te trekken…..  Met een spa van een betrouwbare aanbieder is het allemaal mogelijk.

Wensen worden werkelijkheid

Het aanschaffen van een spais vaak een kostbare investering, die na een lang traject genomen wordt. In deze leuke (en spannende) periode kunt u al uw wensen aan het bedrijf vertellen en het bedrijf zal zo mogelijk deze wensen werkelijkheid laten worden. 

De harde realiteit

De werkelijkheid kan helaas vaak harder aankomen dan dat van tevoren verwacht werd. De service en het onderhoud zijn relatief vaak een tegenvaller bij het daadwerkelijke gebruik van een spa. Er zijn veel gevallen bekend waar het bedrijf hiervan (gedeeltelijk) schuldig is. Enkele bedrijven in de markt staan er om bekend dat ze niet transparant zijn naar de klant toe en afspraken niet nakomen. Zoals u zult begrijpen is dit bij een aankoop van vaak duizenden euro’s een enorme tegenvaller. De kosten van een spa zijn in werkelijkheid soms hoger dan dat van tevoren werd besproken. De kosten van onderhoud worden vaak helaas onderschat door klanten. Het kopen van een eigen spa is een bijzonder moment waarin men zich soms te veel mee laten slepen en niet (genoeg) op de kosten blijft letten. Een betrouwbare aanbieder zoals Aqua Vivenda heeft een enorm assortiment aan spa’s. Het bedrijf staat altijd open voor suggesties om een spa op maat te maken en heeft al ruim 15 jaar ervaring in de branche. U kunt bij Aqua Vivenda ook terecht voor bijvoorbeeld, zwembaden, buitendouches en buitensauna’s. Aqua Vivenda is zo transparant en zal u dus altijd een eerlijke indicatie geven van de kosten. Zodat u nu én in de toekomst het hoofd financieel boven water kan houden.