Knaapfashion
Image default
Bedrijven

Zoek jij naar een stevige rolsteiger

Ben jij opzoek naar een stevige en een hoge rolsteiger? Bijna elke stelling is heel stevig. Sommige stellingen hebben ook wielen eronder, zodat je de stelling makkelijker kan verschuiven. Je kunt nog 2 losse balken aan de stelling vastmaken om de stelling nog veiliger te maken. Het kan dan helemaal niet meer bewegen. Je kunt wel met meerdere mensen op zo een stelling staan en je werk doen. Je kunt zulke stellingen wel hoger dan 5 meter maken en het is dan nog steeds veilig. Je kunt je producten meenemen op de stelling, waardoor jij veel langer door kunt gaan werken en niet steeds naar beneden hoeft te gaan.

Waarom zou ik een rolsteiger kiezen

Het heeft bijna geen nadelen. De enige nadelen zijn dat het wel best veel ruimte kan innemen als je het in de opslag of in de schuur hebt. Je kunt het ook dus niet zo makkelijk meenemen. Je kunt wel nog een losse aanhanger halen waar je de balken op kan plaatsen. De stellingen zijn wel dus heel stevig, kunnen hoog zijn, hebben veel ruimte en ze zijn nog heel veilig. Je hebt ook meerdere soorten en maten. Je kunt wel alles vinden wat je wilt hebben. Je hebt een paar voor in je huis en een paar voor buiten. Degene die in je huis kunnen die bij krappe plekken. 

Een ladder is onhandig 

Meer mensen hebben ladders maar het is eigenlijk niet zo handig, want het is heel onstabiel. Meestal moet je collega de onderkant van de ladder vasthouden. Een ladder kan ook niet eens zo hoog zijn. Je moet ook steeds opnieuw naar beneden gaan om bijvoorbeeld opnieuw je kast in de verf te gaan dippen. Een steiger is dus veel handiger dan een ladder en je kunt dus ook beter een rolsteiger kopen.