Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Woningontruimign nodig? Schakel hulp in!

Vanwege onze expertise en gevoeligheid in het omgaan met het persoonlijke eigendom van klanten tijdens een woningontruiming, zijn onze diensten leeg. We verwijderen en reinigen woningen in samenwerking met familieleden, maatschappelijk werkers, voogden, advocaten en gebouwbeheerders, maar ook met gemeenschaps- en overheidsinstanties. We bieden effectieve, uitgebreide en gevoelige hulp.

Woningontruiming met een vrachtwagen?

We zorgen ervoor dat grote klussen sneller en economischer worden gedaan, omdat we grote vrachtwagens hebben om extra capaciteit te vervoeren. We hebben de grootste vrachtwagens beschikbaar voor het verwijderen van rommel. Onze vrachtwagens vervoeren 4 ladingen rommel en afval tegelijk, wat zich vertaalt in een betere, snellere service voor u, de klant.

Onze vrachtwagens bevatten twee en een half ladingen rommel en rotzooi tegelijk. We weten hoe we de bestelling en de expeditie van de ongewenste items snel moeten verwerken. Onze professionele afvalverwijderaars zorgen voor recycling wat kan worden gerecycled. De eerste stap is het ter plaatse vergaderen en helpen bij het sorteren van persoonlijke eigendommen, scheiden, verpakken, doneren aan een goed doel, verwijderen van rommel en teruggooi, zware schoonmaakwerkzaamheden en aanbevelingen voor voortdurend onderhoud en verzorging.

Onze voordelen:

  • Wij werken landelijk
  • Milieubewust
  • Woningontruimingen in 1 dag
  • Laag uurtarief en een scherpe offerte op maat
  • Aanbetaling niet nodig

We treffen alle regelingen, inclusief sorteren, verpakken, recyclen en verwijderen van rommel en rotzooi. We zullen uw doneerbare items, zoals meubels, kleding, elektronica, voertuigen, in goede staat brengen aan een van onze liefdadigheidsorganisaties, en als zij het accepteren, sturen we u een fiscaal aftrekbare bon voor liefdadigheidsdonaties.

Meer service voor minder geld

Onze vrachtwagens zijn groter dan onze concurrenten en onze tarieven zijn goedkoper. Ons bedrijf biedt ook schoonmaakdiensten en commerciële schoonmaakdiensten en we hopen dat u onze andere diensten zult gebruiken voor al uw schoonmaakbehoeften. U kunt profiteren van onze professionals helpen huiseigenaren ook met het organiseren van spullen die na het opruimen in huis zijn achtergebleven. 

Bezoek hier onze website.