Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Welke plant past het beste bij jou in de ruimte?

Je ziet bijna geen ruimtes meer die geen enkel stukje groen hebben. Elke woonkamer heeft ergens wel een plant staan, dit kan een cactus zijn, een vetplant of een grote kamerplant. Er zijn dan ook zeer veel verschillende soorten planten. En er komen ook steeds meer Kamerplanten bij. Dit is voor de echte planten liefhebbers natuurlijk geweldig. Je kan elke ruimte met andere planten inrichten, en het leuke aan planten is dat ze blijven groeien, hierdoor blijft het nooit saai! Wil je meer lezen over kamerplanten? Lees deze blog dan snel door!

 

Kentiapalm

Deze kamerplant heeft ook een luchtzuiverende werking, de kentiapalm zorgt er namelijk voor dat alle vuile luchtdeeltjes omgezet worden in groene energie. De palm staat ook wel bekend om zijn prachte groene bladeren. Daarnaast is dit een perfecte plant als je niet zo goed bent in verzorgen, want hij heeft weinig verzorging nodig. 

 

Calathea

Een plant die zeer bijzonder is, omdat de stand van de bladeren elke keer anders is heeft de naam Calathea. Deze grote kamerplant heeft een donkergroen blad met witte strepen, de achterkant van de bladeren heeft een bordeauxrode kleur. Dit maakt de Calathea een hele mooie en bijzondere plant. Daarnaast is de plant ook zeker niet saai, de plant beweegt namelijk. Als het licht is staan de bladeren open, dus dan kan je voornamelijk genieten van de groene bladeren. Als je het donker wordt sluiten de bladeren en dan komt het bordeauxrode naar boven.

 

Strelitzia

Zuid-Afrika is een land waar mooie planten vandaan komen. In de tropische gebieden groeien ook tropische planten die uiteindelijk in Nederland terecht zijn gekomen. Een van de die planten is de Strelitzia. De Strelitzia heeft grote groene bladeren die de vorm van een veer hebben. Het uiterlijk van de plant geeft je gelijk het gevoel dat je in de jungle bent.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over kamerplanten? Bijvoorbeeld over de verzorging? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Hier staat meer informatie op. Per plant staat een duidelijk overzicht met informatie zoals de hoeveelheid water de plant nodig heeft en waar je de plant het beste neer kan zetten.

https://www.fleurdirect.nl/