Knaapfashion
Image default
Dieren

Weg met die ratten

Fijne storm rattengif is een goed middel om in te zetten als je last hebt van een rattenplaag. Ratten zijn ontzettend vervelende beesten. Zo kunnen ze van alles kapot maken, denk bijvoorbeeld aan kabels. Ook zijn ze op een boerderij ook verschrikkelijk. Hier knagen ze bijvoorbeeld aan het eten, waardoor je het voedsel niet meer kunt geven aan je dieren. Al met al kunnen de kosten dus snel oplopen met dit soort beesten in de buurt. Het is tenslotte ook niet hygiënisch om ratten op je terrein te hebben dus wij snappen dat je er alles aan wilt doen om van de rattenplaag af te komen.

Het beste en snelste

Wellicht heb je al allerlei dingen geprobeerd. Het eerste waar mensen aan denken bij een rattenplaag is om vallen te plaatsen. Deze manier is alleen niet effectief als er veel ratten lopen. Je blijft dan bezig met het opruimen van dode ratten en het werkt niet snel genoeg om alle ratten in één keer uit te roeien. Voor je het weet hebben de overgebleven ratten zich namelijk alweer voortgeplant. Daarom bieden bij storm rattengif aan. Deze storm rattengif werkt snel en effectief, dus de ratten krijgen geen kans om weer te gaan paren en nieuwe ratten geboren te laten worden.

Alleen voor licentiehouders

Doordat storm rattengif zo goed werkt, kan het dus vele rattenlevens kosten. Wanneer er sprake is van een plaag is dit geen probleem, maar het is goed om te beseffen dat niet iedereen dit spul mag gebruiken. Voordat je rattengif bij ons koopt, moet je dus wel kunnen aantonen dat je in bezit bent van een licentie. Mocht je deze nog niet hebben dan kan je deze aanvragen bij de gemeente. Daar zullen ze bepalen of je hier recht op hebt. Zonder licentie kunnen wij je helaas geen storm rattengif aanbieden, maar dan denken we graag met je mee voor andere opties.