Knaapfashion
Image default
Mode en Kleding

WAT HOUDT PERSONAL SHOPPING AMSTERDAM IN?

Bij personal shopping Amsterdam zorgen wij ervoor dat wij u bijstaan bij het kopen van uw kleding en bijouterieën. Dat doen wij door middel van ons ervaren personal shoppers die reeds lang deel uitmaken van het vak en ook al reeds heel veel klanten hebben geholpen om hun kleerkast naar wens in te richten. Wij helpen u de beste kledingstukken te kiezen. Met een gespecialiseerd oog voor mode kunnen wij u de juiste adviezen geven wat kleding, schoeisel en sieraden betreft zodat u geen miskopen doet. Zo bent u verzekerd dat wat u koopt niet alleen van hele goede kwaliteit is maar dat het ook geheel bij u past. Kleding dat bij uw lijn past, en u een extra uitstraling geeft. Wij helpen zowel mannelijke als vrouwelijke klanten.  

WAT KOST UW SERVICE? 

Omdat wij hier bij personal shopping Amsterdam ons bewust zijn van wat wij voor u kunnen betekenen hebben wij ervoor gekozen om onze prijzen zo laag als mogelijk te houden. Wij bieden namelijk pakketten aan waaruit u kunt kiezen. De pakketten staan ruim uitgelegd op de website. Het is geheel afhankelijk van wat u wilt. U kunt zo bijvoorbeeld kiezen voor een 1 daagse begeleiding maar u kunt bij ons ook een abonnement nemen zodat wij geregeld met u meegaan om uw kleding en schoeisel inkopen te doen. Dit is geheel afhankelijk van uw wens. Ook bestaat de mogelijkheid om een aangepast pakket speciaal voor u in elkaar te zetten die helemaal gericht is naar uw wens en behoefte.  

HOE WERKT PERSONAL SHOPPING AMSTERDAM?  

Nauw dat is heel erg simpel. Bij personal shopping Amsterdam gaan wij voor snelheid en efficiëntie. Bent u geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit alles, en denkt u dat wij een wezenlijke bijdrage kunne leveren aan uw shoppings experience, dan neemt u vrijblijvend contact met ons op via onze website contactformulier, telefonisch of via de sociale media. Nadat u contact heeft gemaakt dan gaan wij dan na wat uw behoefte is en voor welk pakket u wilt gaan. Daar wordt dan een afspraak gepland voor ons eerste contact.